Вбивство жінки на Інститутській: поліція оприлюднила фото і опис підозрюваної

Вбивство жінки на Інститутській: поліція оприлюднила фото і опис підозрюваної
  • Підприємницю, яка працювала на речовому ринку, зарізали у під'їзді будинку.
  • У вбивстві підозрюють молоду жінку. Камери спостереження зафіксували, як вона стежила за жертвою.
  • Фото ймовірної вбивці і її опис розклеїли біля «толкучки».

В неділю, 17 вересня, 50-річна жінка поверталася з роботи. Марія торгувала взуттям на речовому ринку. У під’їзді будинку 4/2 на Інститутській, де вона мешкала, її підрізали. Вбивця вдарив її ножем в груди і шию. Жінка вибігла на двір і впала закривавлена. Вона померла в «швидкій» по дорозі в лікарню.

На другий день після вбивства в поліції повідомили, що підозрюють у скоєнні злочину жінку 30-33 років. Жодних деталей не розголошували. Додаткова інформація про підозрювану з’явилася, коли правоохоронці переглянули камери відеоспостереження, які розташовані на ринку й неподалік від будинку підприємниці.

  • Зняли відео з камер спостереження і розклеїли біля ринку, щоб люди допомогли з’ясувати, чи це працівниця ринку чи ні. У нас є напрацювання в напрямках розкриття вбивста. Але поки про них ще рано говорити, - каже речник ГУ Нацполіції в Хмельницькій області Інна Глега.

Відео дня

На листку А4 розмістили три знімки, де зображена підозрювана. Детально розгледіти її на розклеєних біля ринку повідомленнях досить важко. Тому поліція, аби віднайти жінку, додала опис її зовнішнього вигляду.

Вік: 25-30 років

Зріст: 175-180 сантиметрів

Худорлява тіло будова, витончена фігура, пряме довге волосся русявого кольору із жовтуватим відтінком (до плечей на фото волосся зібране), лице овальне, лоб невисокий, доглянуті чорні брови, очі невеликі, ніс рівний прямий, повні губи, підборіддя трішки довгувате. Одягнена у футболку темного кольору, темне спортивне взуття, на поясі почеплений светр або кардиган коричневого кольору.

«У вчинені даного злочину обґрунтовано підозрюється молода жінка, яка у день вбивства спостерігала за потерпілою та супроводжувала її від місця роботи в напрямку дому, - йдеться у повідомлені. - Дана особа неодноразово зафіксована камерами, де явно видно, що вона спостерігає та супроводжує її в напрямку дому, де у подальшому вчинено вбивство».

Поліцейські просять в разі будь-якої інформації про дану особу телефонувати (0382) 69-22-11, 69-23-18, 067-714-52-78, 068-113-29-77. Гарантують конфіденційність.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Роман Савчук

    черговий глухар. наша поліція подає вид роботи і не показує результатів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up