Вбивця був “смотрящим” за Деражнянським районом

Вбивця був “смотрящим” за Деражнянським районом
Фото ілюстративне
  • Чоловік, який сидів за умисне вбивство, координував злочинну діяльність.
  • Його вже спіймали і засудили.
  • Чим саме він займався та який вирок отримав?

Чоловік раніше вчинив умисне вбивство. За це отримав покарання та відсидів у в’язниці. Коли вийшов на волю, став своїм у злочинному середовищі на Хмельниччині. Йому довірили роль “смотрящого” за Деражнянським районом. Він займався призначенням раніше судимих осіб відповідальними за певні напрямки злочинної діяльності та їхня координація.

Також чоловік займався купівлею та реалізацією підроблених гривень. До цього залучив двох спільників. Імена злочинного тріо - Олександр, Андрій та Богдан. Із судового реєстру також відомо, що суди над ними тривали із 2021 року.

Вони також займались вимаганням. Жертвою злочинців став мешканець  Деражні, в якого безпідставно вимагали 35 тис. грн. Ще один вид діяльності, яким займався один із тріо - збут амфетаміну у виправній колонії, приховуючи наркотики в посилках з харчовими продуктами.

Відео дня

“Смотрящого” судили за трьома статтями. Його визнали винним в:

Саме смотрящий отримав найбільший строк із тріо - 8 років увязнення з конфіскацією усього майна, окрім житла. Його спільники отримали по 7,5 та 4 роки ув’язнення. Наразі усі троє перебувають в СІЗО під вартою. Про це повідомляє Хмельницька обласна прокуратура.

Читайте також: Хмельничанин вчинив сексуальне насильство щодо 8-річної сестри й зняв все на відео

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up