Їхав п’яний та пропонував хабар: в Кам’янці-Подільському спіймали порушника

Їхав п’яний та пропонував хабар:  в Кам’янці-Подільському спіймали порушника
Фото: Кам’янець-Подільське районне управління поліції
  • Чоловік хотів відкупитися від патрульних 6,5 тисячами.

У Камʼянці-Подільському водій пропонував хабар патрульним. Чоловік керував автомобілем у стані алкогольного спʼяніння та, щоб уникнути відповідальності, спробував дати поліцейським 6500 гривень неправомірної вигоди.

Це сталось вчора, 22 лютого, близько 17:30 години по вулиці Князів Коріатовичів. Екіпаж патрульної поліції зупинив 51-річного місцевого жителя, бо той порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з водієм правоохоронці виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти освідування. Водій зізнався, що перед тим, як сісти за кермо, випивав, проходити тест на стан спʼяніння відмовився.

“Як тільки патрульні почали оформляти протокол, водій поклав до службового авто 6500 гривень за непритягнення до відповідальності”, - розповіли в поліції.

Відео дня

За це стосовно кам’янчанина відкрили кримінальне провадження з ч. 1 ст. 369 ККУ(Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події. Санкція статті передбачає альтернативні види покарань, найсуворіше з яких – позбавлення волі строком до чотирьох років.

Нагадаємо, начальнику Шепетівського відділу патрульної поліції, який прийняв  пропозицію взяти хабар за вплив на патрульного інспектора, аби той не складав адмінпротокол, призначили сплатити штраф. Як це було розповіли тут.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Остап

    Ось і підтвердження слів президента журналістам: "З корупцією у нас покінчено! Ми виконали всі вимоги Європарламенту щодо антикорупційних реформ, вони все затвердили! Ми повністю прозорі та відкриті!"

keyboard_arrow_up