За крадіжку з помешкання підприємця житель Хмельниччини сяде на 6 років

За крадіжку з помешкання підприємця житель Хмельниччини сяде на 6 років
  • Чоловік зайшов в будинок місцевого підприємця та виніс звідти 140 тисяч гривень.

Шість років ув’язнення призначив Ярмолинецький районний суд чоловіку, який заліз до помешкання підприємця та вкрав в нього гроші.

За матералами справи, подія сталась вдень 20 січня 2024 року у селищі Ярмолинці. 46-річний місцевий житель переліз через металевий паркан на подвір’я підприємця. Приніс з собою сокиру, розбив нею вікно у будинку та заліз всередину. Там, з шухляди тумбочки взяв 128 000 гривень та 300 євро. Після цього через розбите вікно втік, йдеться в дописі суду.

Відео дня

У судовому засіданні чоловік розповів, що того дня випив горілки і вирішив піти до знайомого порубати дрова. Коли проходив повз будинок підприємця, то прийшла думка його обікрасти. Це і зробив. Але запевнив, що щиро кається за скоєне.

За словами підприємця, він повернувся додому з ринку в обід і побачив біля вхідних дверей розбите вікно. Також, в шухляді комода не знайшов грошей. Подивився відео з камер спостереження та впізнав місцевого жителя.

В суді зазначили, що крадія вже судили раніше, але він знову вчинив тяжкий злочин, крім того чоловік погано характеризується за місцем проживання.
Так, суд врахував всі моменти, визнав крадія винним за повторну крадіжку з проникненням в житло і призначив йому 6 років позбавлення волі.

Вирок можна оскаржити за апеляцією.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up