За крадіжку золотих сережок чемерівчанину "світить" до 8 років в'язниці

За крадіжку золотих сережок чемерівчанину  "світить" до 8 років в'язниці

Злодія швидко затримали.

Вчора, 22 липня, на лінію 102 подзвонила 64-річна жителька Чемерівець. Жінка повідомила про крадіжку золотих виробів із магазину. 

Переглядаючи відео із камер спостереження, поліцейські помітили, як незнайомець поцупив золоті сережки. Зі слів жінки прикраса коштує близько 3000 гривень

Правоохоронці швидко розшукали крадія в одному із сіл на Чемеровеччині. Чоловік зізнався у злочині. Про це інформує Кам’янець-Подільське районне управління поліції.

Відео дня

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею “Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану” Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує ув'язнення строком від 5 до 8 років. Триває розслідування.

Чемерівчанка вдячна поліцейським за швидке розкриття крадіжки. Жінка навіть зателефонувала на лінію 102 та подякувала їм офіційно.

Нагадаємо, нещодавно у Стврокостянтинові пограбували 80-річну жінку. Незнайомець вихопив з її пакета гаманець і почав втікати. Старенька просила його зупинитися, адже в гаманці були її останні гроші. Навіть намагалася наздогнати злодія, а потім подзвонила в поліцію. Правоохоронці також затримали крадія.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up