За смертельну ДТП у Шепетівці водійці “Audi” загрожує до 10 років

За смертельну ДТП у Шепетівці водійці  “Audi” загрожує до 10 років

 

  • На Хмельниччині слідчі оголосили про підозру мешканці Шепетівки, яка скоїла ДТП.

 

Слідчі оголосили про підозру водійці, під колесами автівки якої загинув пішохід. Правоохоронці також направили до суду клопотання про обрання запобіжного заходу мешканці Шепетівки

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 4 квітня у Шепетівці. За інформацією Поліції Хмельницької області, місцева мешканка, сівши за кермо Audi Q7 у стані сильного алкогольного сп’яніння, виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з трьома автомобілями. Транспортні засоби зазнали значних механічних ушкоджень. Під колесами її автівки опинився 83-річний пішохід, який згодом від отриманих травм помер у лікарні.

Відео дня

Стан сп'яніння водійки засвідчили у медичному закладі. Її затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального Кодексу України. Порушниця перебувала в ізоляторі тимчасового тримання.

Впродовж доби після ДТП слідчі звернулись із клопотанням до суду про обрання найсуворішого запобіжного заходу — тримання під вартою.

Хмельницький міськрайонний суд лише частково задовольнив це клопотання, надавши підозрюваній  можливість внести заставу у розмірі майже 200 тисяч гривень.

Зазначену суму було внесено. Втім, правоохоронці подали апеляційну скаргу, наполягаючи на взятті винуватиці ДТП під варту на період досудового розслідування без можливості внесення застави.

Слідчі також оголосили їй підозру за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального Кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого. Нагадаємо, що санкція даної статті передбачає позбавлення волі строком до десяти років

Попереду - суд.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up