Забрав гроші, прикраси та навіть чайник: 27-річний хмельничанин обікрав будинок на Дунаєвеччині

Забрав гроші, прикраси та навіть чайник: 27-річний хмельничанин обікрав будинок на Дунаєвеччині
  • 27-річний чоловік заліз до помешкання, коли господарів не було дома. Він забрав усі ціні речі та втік.
  • Затримати злодія допомогли камери відеонагляду.

27-річний чоловік обікрав будинок у селі Великий Жванчик. Ввечері, коли господарів не було дома, він проник до помешкання  через вікно та викрав звідти близько 400 злотих, електрочайник, ноутбук, золоті прикраси, алкогольні напої та інші речі. Затримати злодія вдалося за відео з камер відеонагляду.

Як зазначають у поліції, зловмисником виявився хмельничанин, який тільки у березні звільнився із місць позбавлення волі й останнім часом проживав у Дунаєвецького району. Раніше він вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі та злочини, пов’язані з наркотиками. 

Чоловікові вже оголосили про підозру за частиною 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. До слова, санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв його під варту.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up