П'яні розбірки у Лезневому: заступник голови Хмельницької РДА побився з сусідкою

П'яні розбірки у Лезневому: заступник голови Хмельницької РДА побився з сусідкою
Заступник голови Хмельницької РДА Андрій Зелінський на фото праворуч
  • Конфлікт виник у приватному секторі на вулиці Федорова.
  • У поліцію заявила хмельничанка Світлана Гончарук. Повідомила, що її сусід    побив її, а також потрощив авто гостей, які стояли під будинком.
  • Події відбувалися вночі на 13 серпня. Дещо зняли на фото і відео. На кадрах видно першого заступника голови Хмельницької райдержадміністрації Андрія Зелінського.

В ніч з суботи на неділю близько пів на першу ночі черговий на “102” отримав повідомлення про пошкодження автомобіля “Toyota” на Федорова. Ця вулиця розташована у масиві індивідуальної забудови "Сонячний" у мікрорайоні Лезневе.

Коли патрульні приїхали на місце, то побачили групу людей і пошкоджений автомобіль. Дехто з учасників конфлікту заявив про пошкодження майна і нанесення тілесних ушкоджень.

З чого виник конфлікт?

Відео дня

Справа кримінальна, вирішили патрульні і викликали слідчих із Зарічанського відділу поліції.

Не лише свідком, але й потерпілою називає себе хмельничанка Світлана Гончарук. Жінка каже, проживає на Федорова, 13 вже сім років. Тими вихідними до неї приїхали гості, близько 30 людей. Свої автівки вони залишили на подвір’ї будинку Світлани, а решту - припаркували на узбіччі дороги. Та опівночі до власниці зателефонував сусід Андрій Зелінський. Саме він і є першим заступником голови Хмельницької РДА. За словами Світлани, він погрожував їй розбити автомобілі, якщо вона їх не переставить у інше місце.

- Я швиденько вибігла надвір і почула, що вже спрацювали сигналізації. Я сказала Андрію, що ми зараз заберемо всі машини, хотіла вибачитись. Це ж можна було по-сусідськи розібратись. Але він схопив мене за одежу, порвав білизну, кофту, золотий ланцюжок. Потім він зайшов до себе в двір, люди почали дивитись, в якому я стані. Тоді він вийшов вдруге. Я йому кажу, як ти можеш собі таке дозволяти, хто ти такий, щоб так себе поводити. Тоді він знову мене схопив і потягнув до себе на подвір’я. А тоді вже почався рукопашна бійка, бо люди почали за мене заступатися.  

Замголови РДА каже, що його побили

Деякі події, що відбувалися біля будинку тієї ночі, гості Світлани знімали на телефони. На кадрах з розбитим обличчям “засвітився” голова Хмельницької РДА Андрій Зелінський. Як трощить автомобілі чи лається, на відео не показано. Видно, що його під руку веде якийсь чоловік до воріт триповерхового приватного будинку.

Ми зв’язались з Андрієм Зелінським, аби дізнатись його версію того, що відбувалося вночі 13 серпня. Виявляється, він написав зустрічну заяву.

- Моя сусідка Світлана Гончарук кожну п’ятницю і вихідні приводить до того будинку гостей. Там і сауна, і басейн, і навіть готельні номери є. Постійно трапляються бійки, скандали. Гості часто паркуються, де попало. Я постійно робив зауваження. І цього разу я повернувся додому, і ми не могли заїхати у власне подвір’я, бо там наставили машин. Я подзвонив Світлані і попросив їх забрати. Вона зі своїми гостями вийшли і накинулись на мене. Мене побили. Я нікого не бив. Я написав заяву до поліції, пройшов обстеження у лікарні. Тепер нехай слідство з’ясовує, хто винен у цій ситуації, - коментує vsim.ua Андрій Зелінський.

Зняли побої і написали заяву

Хмельничанка, сусідка Андрія Зелінського Світлана Гончарук зняла побої та написала заяву в поліцію. В підтвердження її подруга Ольга Дячишин виставила у Фейсбуці травмкарту з Хмельницької міської лікарні. Крім того, жінка показала синці. Вона запевняє, що бив її Андрій Зелінський. За що саме вона отримала причуханки - не пояснює. Мовляв, все пройшло миттєво.

Тернополянка Ольга Дячишин, яка того дня гостювала разом з друзями у Світлани Гончарук, повідомила, що вона та ще одна гостя Тетяна написала заяви в поліцію за пошкодження їхніх автомобілів. Жінка стверджує, що її автомобіль “Toyota Land Cruiser” залишився з вм’ятинами.

- В моєму автомобілі тріснув капот і бампер. Також той чоловік розбив задню фару. Я вже була у автосервісі. Майстер порахував, що збитки складають десь близько 8500 гривень. Також з подряпинами залишилася машина ще однієї гості - Тетяни, - пояснює Ольга Дячишин.

Що кажуть в поліції

Світлана Гончарук стверджує, що написала заяву стосовно нанесення тілесних ушкоджень. Зустрічну подав і Андрій Зелінський. Ще про дві заяви кажуть гості Світлани Гончарук. Вони скаржились на пошкодження їхніх авто. У Зарічанському відділі поліції кажуть, зареєстрували дві заяви про побиття. Від інших коментарів у поліції поки відмовляються. 

Такі синці демонструє Світлана Гончарук

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Michael Dieselstar

    Відкупиться...
  • Анонім

    Зустрілися на вузькому місточку двоє козликів... І жоден не хотів поступитися... Фінал цієї казки нам відомий з дитинства, і мораль також.

    А заступник показав себе не з кращого боку, (показав хамовите відношення до людей зі сторони чиновника, показав брехливі і суперечливі свідчення про інцидент, "я чиновник! Який не знає, що таке чекати. Чому маю чекати???" Щоб "холопи" забрали свої тачки) взагалі він показав людям, як слід поводитися, якщо чиновник не хоче виконувати ваше законне право на певні прохання, петиції.

    Я не захищаю його сусідку, але дії їхні показують брак культури, ввічливості, вихованості. Наявність влади і сила фінансів, не дає право лупцювати людей і шкодити майно.
  • Руслан

    Через горілку чи ні, але це мало вибухнути. Адже чим більше проблему замовчують тим більшою вона стає.  Від   «гостей» та   «сауни»  Гончаруків не раз потерпали жителі  вулиці Федорова. Думаю місцевій владі варто звернути увагу  на  «температуру» у тій «сауні», можливо вийде  захистити принаймі суспільну мораль!!!!!!!!!!!  Думаю, проблема  є набагато серйозніша ніж в даній  спробі  її описати. Сьогодні дуже  модно  в усіх проблемах  звинувачувати   місцевих  чиновників  – для цього   потрібно лише одне -   МІСЦЕВИЙ ЧИНОВНИК!
  • Анна Островська

    ну з ким не буває, не поділили територію сусіди. бійок у місті вистачає. і все через горілку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up