Затримали банду, яка розповсюджувала на Хмельниччині наркотики

Затримали банду, яка розповсюджувала на Хмельниччині наркотики
  • Група зловмисників займалась розповсюдженням заборонених речовин серед наркозалежних.
  • Усім може загрожувати до 10 років в'язниці. 

Поліцейські викрили банду, яка займалась розповсюдженням наркотиків і психотропних речовин. Особи постачали наркозалежним Шепетівського району амфетамін, метадон та канабіс. Як зазначають в поліції, під час обшуків у них вилучили згортки з наркотиками, електронні ваги, телефони, банківські картки, які вони використовували у злочинній діяльності. А також гроші, отримані від продажу наркотиків. 

Затримали осіб оперативники. Серед фігурантів, кажуть - четверо жителів Нетішина. Це двоє чоловіків і двоє жінок. Деякі з них раніше вже притягувались до відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками.

Наразі усіх чотирьох поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У них було проведено ряд санкціонованих обшуків, у ході яких вилучено амфетамін, метадон, канабіс, електронні ваги, мобільні телефони, банківські картки, а також кошти, отримані від продажу наркотиків.

Відео дня

Усім оголосили про про підозру за статтею "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" Кримінального кодексу України. За скоєне їм "світить" до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. На період розслідування суд взяв їх під варту. Слідчі дії тривають.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Es fero

    я не можу поняти нашо люди це використовують? невже не можна просто випити пива чи фраголіно ...ніхто не хоче прауювати. всі хотять херню розповсюджувати і робити гроші на чужому горі. придурки

keyboard_arrow_up