Затримали підозрюваного у вбивстві мами і дитини з Хмельницького

Затримали підозрюваного у вбивстві мами і дитини з Хмельницького
Ним виявився 36-річний знайомий загиблої, який того страшного дня прийшов до неї, аби позичити гроші.

- Підозрюваний 9 липня звільнився із місць позбавлення волі, - повідомляють у міліції. - Офіційно ніде не працював. Того дня, перебуваючи в районі Львівського шосе, він згадав, що тут неподалік мешкає його давня знайома. Адресу пам'ятав, тож вирішив зайти позичити грошей.

Як пояснив сам затриманий міліціонерам, вхідні двері до квартири були незамкнені. Господиня якраз готувала на кухні обід, і вкрай обурилась непроханому гостю, почала кричати й виганяти його. Та чоловік пішов у наступ — вдарив її, а коли жертва втратила свідомість, заволік її до кімнати та зв’язав руки.

Свідком жорстокого поводження із матір’ю став її 6-річний син. Хлопчик намагався її захистити, тоді зловмисник схопив кухонного ножа і перерізав дитині горло. Наступною жертвою стала матір.

Відео дня
> Наразі затриманий перебуває під арештом, стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України згідно якої винуватцю загрожує позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Подробнее:http://kodeksy.com.ua/kriminal_nij_kodeks_ukraini/statja-115.h Слідство у справі триває.

Нагадаємо, посеред білого дня невідомий зарізав 29-річну жінку та її шестирічного сина у їхній власній квартирі. Тіла загиблих знайшла мати вбитої, яка близько третьої години повернулася з роботи додому. Свідків події не було. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    всего то 15 лет за две жизни ..ну и ну
  • Anonymous

    вроде как ковры вытряхивала на улице
  • Anonymous

    Не вірю. Не стиковка якась. Кажуть, що йшла з хімчистки з малим і зразу затовкав в квартиру, а тут уже бац - і їсти навіть встигла почати готувати..
  • Anonymous

    Так отож!! Явні нестиковки!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні 20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up