Вбивцю мами і дитини з Львівського шосе досі шукають

Вбивцю мами і дитини з Львівського шосе досі шукають
У міліції кажуть, що розглядається декілька варіантів причини вбивства.

У міліції кажуть, що розглядають різні версії вбивства.

- Поки підозрюваних немає, - каже начальник міського відділу міліції Василь Птащук, – як і даних щодо причетності якоїсь конкретної особи. Вбивство було посеред білого дня, але похвалитися свідками чи очевидцями, на жаль, не можемо.

Сусіди відгукуються про загиблу лише як про хорошу людину. Деякі кажуть, що страшний злочин міг скоїти чоловік не нашої національності, який начебто був у тісному зв’язку із загиблою. 

Відео дня
> - Така версія також відпрацьовується, але крім неї є ще декілька робочих версій, - каже начальник міліції. – Та стверджувати будь-що поки ми не можемо. За три роки у нас не було жодного нерозкритого вбивства, тому усіма силами шукаємо винного. 

Наразі задіяна велика кількість особового складу  міліції. Жорстоке вбивство на контролі у Міністерстві. Також прокуратура Хмельницької області контролює розслідування у кримінальному провадженні. 

- Щодня у дворі ходять чоловіки з папками, певно, міліціонери, тому вже нестрашно. Хоча того дня перелякані були усі, - каже місцева мешканка, сусідка загиблої Марія. – Казали жінки, що то міг бути кавалер, але вони жили як всі люди. Щоб до неї табунами ходили чоловіки – такого не було.

Якщо вам щось відомо, дзвоніть за номером (0382) 69-25-41 або на 102. Міліціонери гарантують анонімність.

ОНОВЛЕНО: 

Правоохоронці підозрюють у вчиненні злочину 36-річного зека. Його затримали

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Так. у всіх питають. Але навряд чи вбивця туди повернеться... (:wonder:)
  • Anonymous

    очень надеюсь что вы не правы
  • Anonymous

    якщо не знайшли по гарячим слідам, то вже й не знайдуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла Від читача 16:43 "BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз" 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини 20:55 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Наймолодшому було 20 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up