Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині

Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині
Фото ілюстративне
  • З початку року на Хмельниччині зафіксували 4 випадки зґвалтування.

  • Насильства зазнали подолянки 6, 10, 15 та 76 років.

  • Два злочини трапилися протягом одного тижня.

З початку року і в період до 18 березня 2024 правоохоронці Хмельниччини розпочали 4 кримінальні провадження за вчинення сексуального насильства та зґвалтування. Це стало відомо із відповіді на інформаційний запит vsim.ua. Злочини трапилися на території 4 громад області: 

  • Відео дня
    /li>

Відомо, що сексуального насильства зазнали неповнолітні: 6, 10 та 15 років. А також - 76-річна жінка. Два з чотирьох злочинів трапилися на Хмельниччині протягом одного тижня: в період з 11 по 17 березня. 

Найчастіше насильства зазнають неповнолітні 

Одним із прикладів таких злочинів на Хмельниччині є систематичне ґвалтування своїх дітей 40-річним хмельничанином. Минулого року суд призначив йому покарання у вигляді 12 років позбавлення волі. В лютому 2024 його засудили до 14 років. Відомо, що чоловік з 2011 по 2017 роки показував своїм дітям двійнятам мультики порнографічного характеру. Він здійснював наругу над донькою, також змушував приймати її таблетки проти вагітності. Іноді перед статевим актом пригощав алкоголем. Певний час він силував брата та сестру до орального сексу. Усі деталі - за посиланням. 

Торкався статевих органів 11-річної онуки 

До 15 років за ґратами проведе чоловік, який вчиняв дії сексуального характеру відносно своєї 11-річної онуки. Як встановило слідство, починаючи із шестиріччя дівчинки, зловмисник регулярно торкався її статевих органів й погрожував вбити її, якщо комусь розповість. 

За один вечір зґвалтував двох 

У листопаді 2023 на Хмельниччині до 14 років за ґратами засудили 23-річного чоловіка, який за один вечір здійснив сексуальну наругу над двома шепетівчанками. Спочатку злочинець, будучи на підпитку, затягнув у кущі дорослу жінку й, погрожуючи вбивством, зґвалтував її. Вже через годину він перестрів поблизу місцевого ринку 15-річну школярку й, наставивши на неї дуло пістолета, декілька разів змусив до статевого акту. 

Зґвалтування закінчилося вбивством 

Влітку 2023 у Рівному мертвою знайшли 29-річну уродженку Хмельниччини. Як встановили правоохоронці, зловмисником виявився 32-річний місцевий житель, який раніше уже був судимий за зґвалтування неповнолітньої. За даними слідства, пізно ввечері підозрюваний, будучи на підпитку, прямо на вулиці здійснив наругу та задушив подолянку. 

Читайте також: 

На Хмельниччині вітчим ґвалтував 12-річну доньку, поки жінка була на роботі

Хмельничанин ґвалтував та розбещував своїх дітей. Подробиці справи

Судили молодика, який у Шепетівці зґвалтував жінку та школярку

У Рівному п’яний зґвалтував та задушив 29-річну уродженку Хмельниччини (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up