У Рівному п’яний зґвалтував та задушив 29-річну уродженку Хмельниччини (ФОТО, ВІДЕО)

У Рівному п’яний зґвалтував та задушив 29-річну уродженку Хмельниччини (ФОТО, ВІДЕО)
Тут і далі фото зі сторінки поліції Рівненської області
  • Жінка переїхала до сусіднього обласного центру, знайшла там роботу. 

  • Над нею познущався випадковий перехожий, вбив її та обікрав.

  • Раніше він вже відсидів 7 років за згвалтування неповнолітньої.

  • Цього разу йому загрожує довічне.  

Вчора, 26 липня, у Рівному знайшли жінку без ознак життя зі слідами крові. Це трапилось близько 06:30 на вулиці Вʼячеслава Чорновола. Труп помітив випадковий перехожий. Подробиці розповідає поліція Рівненщини. 

Чоловік викликав копів. Приїхали слідчі, криміналісти, кінологи. Поліцейські встановили особу загиблої — нею виявилася 29-річна уродженка Хмельниччини, яка проживала та працювала у Рівному. Згодом знайшли і зловмисника. 32-річного чоловіка затримали за місцем проживання. 

З’ясувалось, що напередодні близько 23 години чоловік був п’яний після відпочинку на місцевій водоймі. Він повертався додому вулицею Чорновола. По дорозі побачив незнайому жінку, яку посеред вулиці зґвалтував і задушив. 

Відео дня

Після того зняв із неї хрестик із ланцюгом, забрав мобільний телефон та пакет із продуктами харчування. Відповідно до лікарського свідоцтва жінка померла від стиснення шиї руками.

Аби переглянути всі фото - гортайте вбік:

Під час обшуку у помешканні зловмисника поліцейські знайшли викрадені речі загиблої, залишки продуктів харчування та інші докази, які мають значення у справі. Відомо, що в минулому році злочинець вийшов з в’язниці, де сім років сидів за зґвалтування неповнолітньої та крадіжку.

Слідчі за фактом умисного вбивства, поєднаного із зґвалтуванням, розпочали досудове розслідування. Зловмисника затримали та повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

У рамках кримінального провадження призначено комплекс експертиз. Слідчі дії тривають.За скоєний особливо тяжкий злочин підозрюваному може загрожувати довічне позбавлення волі.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Тетяна Поліщук

    Вічна пам'ять і царство небесне дівчині,🙏🙏🙏 батькам щирі співчуття, сили і здоров'я перенести таку втрату єдиної доньки.
  • Юлия Манзяк

    Тварюка... яка не достойна і хвилини бути на цьому світі! Просто немає слів... Невимовний біль та лють...

    Батьки загиблої проживають з моєю бабусею в одному під'їзді.

    Вона була єдиною донькою, єдиною втіхою, яка з'явилась на світ у них уже не за молодого віку. Гарна і добра людина. Пам'ятаю її ще з дитинства.

    Вічна і світла пам'ять, тобі...
  • Юлия Манзяк

    Тварюка... яка не достойна і хвилини бути на цьому світі! Просто немає слів... Невимовний біль та лють...

    Батьки загиблої проживають з моєю бабусею в одному під'їзді.

    Вона була єдиною донькою, єдиною втіхою, яка з'явилась на світ у них уже не за молодого віку. Гарна і добра людина. Пам'ятаю її ще з дитинства. Вічна і світла пам'ять, тобі
  • Читач12

    навіщо витрачати гроші на утримання такої погані

    ЧитачЧитачів reply Читач12

    Зараз десь має появитися коментар слабої на голову Маріни Фурман "Відправити на передок".

keyboard_arrow_up