Жінка народила дитину та викинула її серед сміття. Їй загрожує 8 років ув’язнення

Жінка народила дитину та викинула її серед сміття. Їй загрожує 8 років ув’язнення
  • Матір народила дитину та викинула його в сусідньому районі.

  • Зараз вона під домашнім арештом та чекає на вирок суду.

У Полонському районному суді розглядатимуть справу жінки, яка народила дитину та викинула її у закинутій будівлі. Суд вже отримав обвинувальний акт та провів підготовче засідання за цією справою. Як повідомляє прес-служба Полонського районного суду, обвинуваченій подовжили термін запобіжного заходу — цілодобового домашнього арешту.

Зазначається, що жінка знала про власну вагітність та приховали її від оточуючих. При цьому вона не перебувала на обліку в медичному закладі.  На початку грудня 2018 року вона народила живу, доношену та життєздатну дівчинку. Жінка загорнула дитину в рушники та поліетиленові кульки й вирішила сховати немовля в недіючому приміщенні залізничного вокзалу міста Полонне, залишивши його серед побутового сміття.

Мешканку одного з сіл Шепетівського району звинувачують у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 135 та частиною 1 статті 297 Кримінального кодексу (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження, та наруга над тілом померлого). Жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Відео дня

Нагадаємо, що у грудні 2018 року в закинутій будівлі поблизу залізничного вокзалу Полонного знайшли мертву новонароджену дитину. Її тіло сильно покусали собаки. Через це одразу встановити стать дитини було неможливо. Згодом з’ясувалося, що матір дитини приховувала вагітність, народила самостійно та викинула немовля в сусідньому районі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діана

    Таких не до в‘язниці, а замотати в пакети і вивезти в ліс!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up