Житель Хмельниччини напав на таксиста та переховувався на росії

Житель Хмельниччини напав на таксиста та переховувався на росії
  • Молодик травмував водія таксі та викрав авто. 

  • А зрозумівши що накоїв, втік до сусідньої країни й переховувався там 4 роки. 

Подія трапилась у листопаді 2016 року. Молодик домовився з таксистом у селищі Козова Тернопільської області, аби той довіз його додому на Хмельниччину. Під час поїздки, вже після опівночі у Старокостянтинівському районі пасажир попросив водія зупинитися. Мовляв, треба подзвонити по мобільному. 

Під час зупинки попросив встановити «шашку таксі». Коли таксист поліз її діставати, 26-річний зловмисник вдарив його складним туристичним ножем у спину. Таксист кинувся тікати, а пасажир тим часом сів за кермо «ВАЗу» й поїхав до свого села.

Попри тяжке поранення таксисту вдалося добігти до гаражів сільськогосподарського підприємства. Тамтешній сторож викликав швидку. 

Відео дня

Тим часом порушник, дорогою усвідомив, що накоїв. Він кинув викрадене авто біля ставка й сам поїхав до рф. Там його й затримали через 4 роки — у 2020.

На суді таксист просив суворо покарати нападника. Ізяславський районний суд визнав винним info мешканця Старокостянтинівщини й покарав йому покарання — позбавлення волі на 8 років і 6 місяців, повідомляє Хмельницький апеляційний суд

При призначенні покарання суд врахував, що обвинувачений не має судимостей, у скоєному щиро розкаявся, утім, вчинив особливо тяжкий злочин, після чого переховувався на території іншої держави, а завданих потерпілому збитків не відшкодував.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up