Житель Хмельниччини побив друга чайником до втрати свідомості. Чоловік в реанімації

Житель Хмельниччини побив друга чайником до втрати свідомості. Чоловік в реанімації
Фото - Шепетівське райуправління поліції
  • Інцидент трапився на Шепетівщині. 
  • “П’янка” двох товаришів закінчилась для одного в лікарні. 

Поліцейські затримали 50-річного чоловіка, який мало не до смерті побив товариша. Все трапилось пізно ввечері у селі Судилків Шепетівського району. Чоловіки разом випивали й посварились. Під час скандалу господар будинку взяв чайника і почав бити гостя по голові, аж поки той не втратив свідомість. Зловмисник наніс безліч ударів по голові та тулубу гостя. Про це повдіомляють у Шепетівському районному управлінні поліції.

Після того, як господар відгамселив товариша, пішов до сусідки по допомогу. Жінка звернулась до медиків і родичів постраждалого. А вже лікарі зателефонували до поліції. Правоохоронці затримали нападника. На місці вилучили речові докази. Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Наразі 55-річний потерпілий знаходиться у реанімаційному відділенні з численними переломами та забоями голови та ребер. Медики оцінюють його стан як важкий.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України. За скоєне нападнику може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування. Також вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.
 
 
 
 
 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрій Гудок

    так чаювали що почали битись за те кому дістанеться остання чашка чаю)

keyboard_arrow_up