Житель Хмельниччини вбив українку в Польщі і 4 роки переховувався (ВІДЕО, ФОТО)

Житель Хмельниччини вбив українку в Польщі і 4 роки переховувався (ВІДЕО, ФОТО)
Тут і далі фото ГУ НП Львіської області
  • У польському місті Бжозовець знайшли тіло 26-річної жінки з ознаками насильницької смерті. 

  • В поліції з’ясували, що до цього причетний 30-річний мешканець Хмельницької області. 

  • Чоловіка оголосили в міжнародний розшук, але йому вдалося 4 роки переховуватися від копів. 

Трагедія сталась у 2019 році в польському місті Бжозовець. На початку вересня в поліцію Львівщини звернулася 56-річна мешканка Мостиського району. Вона повідомила, що тіло її 26-річної доньки з ознаками насильницької смерті знайшли в сусідній країні. Подробиці розповіли у поліції. 

Львівські правоохоронці спільно з польськими колегами розпочали розслідування. Вони встановили, що 30 серпня 2019 року у місці Бжозовець Мазовецького воєводства 30-річний мешканець Хмельницької області вбив львів’янку. 

Відео дня

Його оголосили в міжнародний розшук, але до цього часу хмельничанин переховувався від слідства. Орієнтування на нього скерували у територіальні підрозділи Нацполіції України та у відповідні правоохоронні органи сусідньої держави.

Зрештою зловмисника таки розшукали. Він переховувався у Хмельницькій області. Втікача затримали та доставили у Львів, де слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства.

За скоєне йому загрожує до 15-ти років ув’язнення. Нині він знаходиться під вартою. Розслідування вбивства жінки триває.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up