Житель Шепетівського району тримав вдома 200 патронів та гвинтівку

Житель Шепетівського району тримав вдома 200 патронів та гвинтівку
Фото ілюстративне
  • В місцевого на горищі знайшли патрони та саморобну гвинтівку. 

  • Чоловіку зброя дісталась в спадок. 

  • Але дозволу на неї він не оформлював. 

В одному із сіл Шепетівського району в місцевого жителя на горищі знайшли зброю. Це була гвинтівка, виготовлена саморобним способом, та 234 патрони до неї. 

За словами 56-річного чоловіка, зброя залишилася йому після смерті батька й він не отримував законного дозволу на її зберігання.

Чоловіка звинуватили infoу незаконному зберіганні бойових припасів та вогнепальної зброї. Під час досудового слідства він та прокурор уклали угоду про визнання винуватості. Про це інформують в апеляційному суді. 

Відео дня

Полонський райсуд затвердив цю угоду. Чоловіка визнали винним в інкримінованому злочині та призначили покарання – 3 роки ув’язнення зі звільненням від відбування покарання з випробуванням на 1 рік іспитового строку.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олекса Шумейко

    Правоохоронці скоїли злочин сфабрикувавши справу проти українця.  В Україні відсутній закон про користування, зберігання зброї. Ст.263 КК робить тільки посилання на закон, якого в природі не існує. Є якийсь папірець МВС, який не є ЗАКОНОМ. Тому судді, прокурор і ще там хтось скоїли злочин. притягнувши незаконно громадянина до відповідальності. По друге зараз війна і ми бачимо, що держава на чолі з президентом відповідно до Конституції не спромоглася захистити українців від злочинів московських варварів проти них. І українець готувався дати відсіч окупантом, але антиукраїнська влада покарала його за це. Україна для українців.

keyboard_arrow_up