У Дунаївцях чоловік пограбував банк. Йому “світить” до 15 років в’язниці

У Дунаївцях чоловік пограбував банк. Йому “світить” до 15 років в’язниці
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • 48-річний місцевий мешканець увірвався у відділення в балаклаві та погрожував пістолетом. 

  • Він змусив працівницю віддати їй всі кошти, які на той момент були в касі — понад 160 тисяч гривень та 100 євро. 

На Хмельниччині перед судом постане зловмисник, який увірвався зі зброєю у відділення банку. Розслідування вже завершили та направили до суду обвинувальний акт. Про це повідомили в поліції. 

Нагадаємо, пограбування сталося 5 квітня. Близько 9.00 ранку у відділення одного з банків у Дунаївцях увірвався чоловік у балаклаві та, погрожуючи пістолетом, почав вимагати зачинити двері та відійти усім відвідувачам від каси. Поліцейські не зазначають назву банку, та з фото зрозуміло, що йдеться про “Райффайзен Банк”. 

Відео дня

Потім розбійник націлив зброю на касирку і змусив жінку передати йому всі кошти. На той момент в касі було понад 160 тисяч гривень та 100 євро. Забравши пакет із готівкою, нападник вибіг із відділення банку та зник у невідомому напрямку.

Його шукав увесь особовий склад місцевого відділку поліції. Поліцейським повідомили, що нападник може перебувати в автобусі. Ця інформація підтвердилась. У салоні буса копи знайшли викрадені гроші, пневматичний пістолет, яким погрожував розбійник та балаклаву.

З’ясувалось, що пограбування скоїв 48-річний місцевий житель. Він пояснив поліцейським, що таким чином планував вирішити свої фінансові проблеми. Його затримали.

Наразі слідчі вже завершили досудове розслідування info. Обвинувальний акт скерували до суду. За скоєне йому загрожує ув’язнення на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Василь Захарченко

    Банк пограбувати не можливо. То так треба було.
  • Elena Prokopchuk

    Тільки читала- за вбивство пішохода до 8 років. Тут за крадіжку до 15…
  • Валентина Новікова

    Розсмішили
    А ті , хто краде млрд -ди, хто їх судити буде??
    Чмошнікі
  • Сусанна Черненко

    Крадуть і більше та одновалентним по барабану!

keyboard_arrow_up