Жорстоке вбивство таксиста: хмельничанина засудили на 15 років

Жорстоке вбивство таксиста: хмельничанина засудили на 15 років
  • Потерпілого він застрелив двома пострілами в голову.
  • Злочин спланував заздалегідь з корисливих мотивів. 
  • Хотів продати авто таксиста та вимагав гроші у його родичів.
  • Окрім вбивства, чоловіка визнали винним ще за 4-ма статтями ККУ.

Щоб погасити власні кредити 30-річний раніше судимий хмельничанин ретельно спланував жорстоке вбивство знайомого водія таксі. Купив пістолет та продумав все до деталей. Подія мала місце у липні 2018 року. 

Злочинець попросив таксиста відвезти його додому в село Волиця. Дорогою пасажир почав погрожувати водієві пістолетом. Він змусив чоловіка зателефонувати родичам та попросити, щоб вони перерахували кошти зловмиснику. 

У лісосмузі біля села Малашівці Хмельницького району злочинець убив водія двома пострілами в голову. Його тіло заховав під гіллям. Далі на автомобілі загиблого «Citroen Berlingo» повернувся у місто.

Відео дня

Мобільний телефон вбитого він викинув по дорозі, а паспорт та документи на транспортний засіб знищив. Знаряддя вбивства продав того ж дня.

Згодом планував продати і вкрадене авто.Таким чином, за його словами, мав розрахуватися з банками, адже мав кредити у кількох установах.  він мав боргові зобов’язання у кількох банках і гроші були потрібні, аби погасити кредити.

Вийти на слід злочинця правоохоронцям вдалося за кілька днів після злочину. Його затримали. Про це повідомили на сайті ГУНП у Хмельницькій області.

Нещодавно Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження.

Чоловіка визнали винним відразу за 5 статтями Кримінального кодексу України: п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів), ч. 4 ст. 187 (розбій, поєднаний з насильством, небезпечним для життя та здоров’я особи, та із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя і здоров’я потерпілого), ч. 3 ст. 357 (незаконне заволодіння паспортом та іншими важливими особистими документами).

Суд  призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Мария Атаманчук

    вийде він через 15 років і що ?Стане добрим і пухнастим?Чи продовжить красти і вбивати.
  • Вікторія Варнашова

    І тим хто всім попідряд дає кредити теж довічне,ладно кредит,а як вони суки відсотки нараховують,є такі що через 7-15днів не зміг сплатити нараховуюють відсоток по 100грн,є такі що взяв 3000,а через 2-3місяці всі 10000тисяч треба повернути,Да його звісно посадять,але люди ідуть на таке звірство або ж вішаються і т.д,саме через КРЕДИТИ!!!!!!!!!!!ЗВИЧАЙНО НЕ ЗА ВСІ БАНКИ СКАЗАНО....НО!!!

    Вікторія Варнашова reply Вікторія Варнашова

    Марина Оверченко не всі беруть на всяку фігню,но людина не може бути в завтрішньому дні,чи зможе оплатити чи ні,можуть з.п затримати,вот вже і починається попа

    Марина Оверченко reply Вікторія Варнашова

    Вікторія Варнашова ,не брать кредитов! Если не уверен что сможешь отдать. Без них можно обойтись,а берут на всякую фигню.
  • Діма Закерничний

    Моє начальство мало його взяти на роботу менеджером по продажах а я водій який працював там і постійно перевозив крупні суми грошей я собі думаю добре що його звільнили що якось вони рішили шо він не підходить а так би він попросив мене підвезти ще щось а тут якраз постійно кошти є  міг би бути я
  • Сірожа Либа

    Так само зробити йому
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up