Зламали сторінку в соцмережі: у хмельничанки шахраї виманили 10 тисяч гривень

Зламали сторінку в соцмережі: у хмельничанки шахраї  виманили 10 тисяч гривень
Фото ілюстративне

Шахраї зламали сторінку родички та розмістили пост про те, начебто дитина потребує лікування. 

Пригода трапилась з 32-річною мешканкою обласного центру. Інтернет-шахраї зламали сторінку її рідної сестри в одній із соціальних мереж та з її акаунту написали потерпілій про те, що, нібито, племінниця сильно обпеклась окропом.

Псевдо-сестра почала просити про допомогу, говорячи, що їй негайно потрібні гроші на лікування доньки. Попередньо шахраї на сторінці від імені сестри потерпілої розмістили допис в якому розповідалося про прикрий випадок, що стався з дитиною. Піддавшись емоціям і бажанню негайно допомогти рідним, потерпіла перерахувала шахраям близько 10 тисяч гривень, повідомляють у поліції. 

Згодом жінка все ж спробувала зв’язатися з сестрою, яка проживає в іншій області, та не змогла додзвонитися. Тож про те, що потрапила у пастку шахраїв потерпілій стало відомо не одразу. І лише коли сестра вийшла на зв'язок, жінка зрозуміла, що її ошукали, і звернулася в поліцію.

Відео дня

За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження info. Санкція статті передбачає альтернативні види покарання, найсуворіше з яких – позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up