Ажіотаж через «50 відтінків свободи». Хмельничани розповіли, чому йдуть на фільм

Ажіотаж через «50 відтінків свободи».  Хмельничани розповіли, чому йдуть на фільм
  • Еротична мелодрама знову і знову викликає неабияку цікавість у хмельничан. 
  • У найбільших кінозалах складно купити квиток на показ. В кінотеатрах всі місця замовляють наперед. 
  • Журналісти vsim.ua поспілкувалися з глядачами до початку фільму та після його перегляду. Дізналися, чи сподобалася їм прем'єра. 

7 лютого в кінотеатрах хмельницького відбулася премʼєра останньої частини екранізації еротичного роману Еріки Леонард Джеймс «50 відтінків свободи». За досить короткий час книга побила всі рекорди продажів, перевершивши попередніх рекордсменів – серію романів про Гаррі Поттера і «Сутінки». Перша екранізація отримала колосальні касові збори в 250 мільйонів доларів.

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6684.JPG"Квитки розкупили за тиждень"

 В чому ж секрет такої популярності та які очікування від фіналу журналісти vsim.ua дізнавалися безпосередньо на прем’єрі у глядачів кінотеатру Multiplex.

Перший сеанс розпочався о 19.40, а квитки на нього були розкуплені ще за тиждень до показу. В холі маса людей, але білетів немає ні на 20.40, ні на 23.20. І, повірте, у залі - не тільки дівчата.

Відео дня

Зовсім не важливо, хто складе компанію в дні прем'єри фільму, адже головне - емоції, переконані хмельничанки. Прихильниць не лякають нескінченні черги в касах, відсутність вільних місць і вільного часу. 

Очікування перед прем’єрою

«Фільм манить історією Попелюшки»

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6675.JPG

(подруги Марина, Настя, Ольга прийшли на «50 відтінків» вперше)

- До сьогодні, я прочитала дві книги, а ось фільм ще жодного разу не бачила. На фінал вирішили піти в кіно. Книга дійсно супер. У фільмі звісно не покажуть все як по книзі, але хотілося б максимального наближення, – говорить Ольга.

- Герої подобаються, Анастейша правда трохи старувато виглядає у виконанні Дакоти Джонсон, але то нічого. Мені здається, що фільм досить популярний не через акторів чи еротичні сцени, а манить глядачів, так званою, «історією Попелюшки». Анна – проста скромна дівчина закохує в себе багатого відомого та добіса красивого Крістіана, в якого ще, на додачу, маса скелетів у шкафу. Цікавий процес перевиховання головного героя, як кохання змінює його, – розмірковує Настя.

«Кохання, пригод та побільше «ванільного» Крістіана»

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6676.JPG

(Наталія з коханим відвідує вже не першу прем’єру)

- Книга однозначно цікавіша, там більш детальний опис кожної сцени. У фільмі лише 10% показано, але знято добре. Гарні головні герої, цікавий сюжет. Якщо опустити всі еротичні моменти, то розкривається глибокий психологічний підтекст: всі проблеми з дитинства, як говорять психологи. Так і у фільмі, показано чому Крістіан став таким, а головне як щирість та безпосередність Анни міняє його. Сподіваюся у фіналі сила кохання переможе і буде Happy End,– говорить Наталія.

«Подобається сам сюжет, а секс так собі!»

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6680.JPG

(Анна, Вікторія та Марія прийшли на фільм за позитивними емоціями)

 - Я прочитала всі три книги, а за останні два дні переглянула попередні частини фільму. Однозначно краща перша частина фільму і всі книги. Другий фільм трохи слабуватий, у фіналі, думаю, вправляться. Мені подобається сам сюжет, а секс так собі! Хотілося, щоб у фіналі емоцій та пристрастей було побільше. А на завершення – весілля і Happy End, - говорить Марія.

«Це ніби інструкція для чоловіка»

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6687.JPG

(подруги Вікторія та Олена схвильовані в очікуванні фіналу)

- Хочеться побачити у що виллються їхні відносини, що вони нового для себе відкриють один в одному. Позитивної розвʼязки звичайно ж, - говорить Вікторія.

- У фільмі багато чого цікавого для закоханих пар. Я говорю не лише про інтимні сцени, а про самі відносини. Це ніби інструкція для чоловіка, як потрібно піклуватися про свою кохану: чи вона поїла, чи добре одягнена, який у неї настрій… Вгадувати її бажання, дивувати, підкорювати з дня у день, - каже Олена. 

Враження від фіналу

«Фінал дійсно гарний»

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6694.JPG

(дві Оксани задоволені фіналом)

- Нас мало чим можна вразити, але фінал дійсно гарний. Ось так і має бути. Потрібно постійно працювати над сімейними відносинами.

«Книга сильніша набагато»

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6698.JPG

- Після фіналу хочеться продовження, - сміється Юлія. - Хороша третя частина, але звичайно не книжка. Хто читав, той мене зрозуміє, книга сильніша набагато. Тож, люди, читайте книжки!

«Показали весілля і не тільки»

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6700.JPG

(Іванна та Олександра з подругами фільм оцінили на тверду п’ятірку)

- Класний фільм – чудовий фінал. Все сподобалось. Крістіан дуже змінився з першої частини. Привідкриваючи завісу, показали весілля і не тільки, – інтригує Іванна. - Що прийшли не жалкуємо, після перегляду гарний настрій усім гарантований, це точно.

«Напружений фінал – яскравий Happy End»

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6701.JPG

(Ірина і Руслана фіналом приємно здивовані)

- Фінал звісно приємний. Трішки потримали нас в напрузі, а потім розслабились. Сподобався невеличкий епізод з дітьми, весільна сцена була ніби уривками, але теж непогано, відпочинок спільний гарно показали. Головне, що Happy End, – посміхається Ірина.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Джузепе

    Добре що хоча б ті троє, що привселюдно вживали шампанське, з бокалами зайшли в зал не  "підстаркуваті")
  • Петро Груз

    Насправді 50 річна одинока негарна недотрахана жіночка пише про свої влажні мєчти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up