Безалкогольний рок-фестиваль: наступного року на "Rock&Buh" не продаватимуть спиртне

Безалкогольний рок-фестиваль: наступного року на "Rock&Buh" не продаватимуть спиртне
  • 26 та 27 травня у Хмельницькому відгримів рок-фестиваль. Хмельничани та гості міста кайфували під драйвову музику на міському пляжі. 
  • Організатори пропагували здоровий спосіб життя, та таки не обійшлось без алкоголю. Пиво та медовуху продавали у фудзоні поблизу головної сцени. 
  • На наступний рік у міській раді пообіцяли відмовитись від спиртного.

На міському пляжі 26 і 27 травня вирував фестиваль рок-музики. Відкривали фест господарі свята – вже відомі місцеві гурти "Мотор'ролла", "Чумацький шлях", "KRUT", «Stanza». На одній сцені дебютували 12 молодих хмельницьких колективів. Хедлайнерами фестивалю стали гурти "Тартак" та "Без обмежень". За попередніми підрахунками за два дні його відвідали більше 10 тисяч хмельничан і гостей міста. На рок-фестиваль міська рада дала 300 тисяч гривень, решту коштів заплатили спонсори. 

Не тільки слухали музику, а й пили

Хоча напередодні організатори казали, що на фестивалі пропагуватимуть здоровий спосіб життя, цього не сталось. У фудзоні місцеві підприємці продавали спиртне. В палатках можна було купити пиво та медовуху. А поліція зловила декілька п'яних. Через це ми запитали у міського голови, чому дозволили розпиття алкоголю на фестивалі. 

Відео дня

- За фудзону відповідали приватні підприємці, і вони трохи не дотримувалися того, що планувалось. Ми до всіх заходів ставимо вимогу - відсутність алкогольних напоїв. Кілька точок було, але по ходу фестивалю ми вже не корегували це. На наступний раз ми постараємось зробити так, щоб в зоні проведення фестивалю продажу алкоголю не було, - розповідає міський голова Олександр Симчишин. 

Ось такі гори сміття залишали після себе гості фестивалю

Фестиваль буде щорічним

У міській раді переконані, що фестиваль рок-музики пройшов на "ура". Кажуть, його варто проводити не так, як планувалось, раз на 2 роки, а щорічно. На наступний "Rock&Buh" планують запросити гурти з Хмельницької області та з інших міст України. Вже думають і за крутих хедлайнерів. 

- Ми планували робити фестиваль раз на 2 роки, але після п'ятниці ми вирішили, що рок-фест у Хмельницькому буде щорічним. Наступного року протягом двох, а може і трьох днів, рок-фест буде однозначно. Кошти, які планувалось закласти, себе виправдали. Ми маємо 2-3 роки на розкачку, а потім хочемо вийти на рівень з тими фестивалями, які популярні не лише в Україні, а й за кордоном, - каже Олександр Симчишин. 

Читайте також: Похвала і критика: що про "Rock&Buh" казали гості міста і хмельничани

"Rock&Buh" у зведеннях поліції: як поводили себе на фестивалі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Iryna de'Gol

    Контейнери для сміття повинні бути більшими!!!
  • Анна Островська

    хто захоче - знайде, і буде пити собі і так
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up