“Безсмертний” Олег на шоу “Холостячка”: невдале побачення і ще крок до розв’язки

“Безсмертний” Олег на шоу “Холостячка”: невдале побачення і ще крок до розв’язки
  • Минув сьомий випуск романтичного шоу “Холостячка” на телеканалі СТБ.
  • Продовжуємо ділитись подробицями стосунків “холостячки” і хмельничанина.

Учасників залишилось п’ятеро - це означає, що фінал романтичного реаліті “Холостячка” на СТБ вже зовсім скоро. Кожен з чоловіків завоював своє місце в серці співачки Злати Огнєвіч. У кожного з них - власна історія стосунків та всіх об’єднує надія, що саме він стане щасливим обранцем холостячки. 

Хмельничанин Олег Плахотнюк наразі вже у п’ятірці “найбажаніших чоловіків країни”. Традиційно спостерігаємо за розвитком його стосунків зі Златою Огнєвіч. Позаду - знайомство, шокуючі подробиці особистого життя і нові приємні відкриття. 

“Ми зараз на половині шляху. І, привітайте мене, або побісіться, але я пішов далі, отримавши троянду крайнім з чоловіків. Але мені не звикати”, - написав Олег на своїй сторінці в Instagram після минулого випуску шоу. 

Відео дня

Черговий сьомий тиждень на проєкті був наближений до реального життя. Холостячка разом з чоловіками вирушила до Одеси. Там вона перебралась до спільного будинку, аби бути поруч з чоловіками і пізнати краще одне одного в побуті.

Між чоловіками панує ще більша ворожнеча, адже кожен намагається “перетягнути ковдру” на себе і здивувати співачку чимось особливим. Прокинутись чимраніше, аби приготувати дівчині сніданок або ж першим вкрасти її на побачення. 

Часу до фіналу не так багато. Між Златою і багатьма учасниками відчувається симпатія і закоханість. Стосунки стають чуттєвішими. Все більше палких поцілунків, зізнань і обіймів. Але не в хмельничанина.

“Фартовий” або як його поза очі називають конкуренти “безсмертний” Олег Плахотнюк цього випуску вкотре пішов на побачення. Після минулого потрійного, на хмельничанина чекало вже подвійне побачення, тобто + ще один конкурент разом зі Златою. Чоловіка це сильно засмутило. Тим паче, побачення на морі видалось не дуже вдалим. Спочатку інший учасник переманив всю увагу холостячки, доки хмельничанин намагався опанувати водний транспорт.

Ще одна невдача спіткала Олега, коли “заглох” його водний скутер. В цей час опонент не втрачав часу і продовжив будувати свою “лав сторі”, не зважаючи на халепу конкурента. 

 Сам Олег був розлючений і не зміг вгамувати емоції. “Масла у вогонь” підлила і відверта розмова зі співачкою, яка не оминула чергову тему про колишніх і дітей від двох жінок. Попри не зовсім вдале побачення, Огнєвіч зізналась, що вважає Олега серйозним, відповідальним і надійним.

"Це прекрасні якості для чоловіка, батька", - додала Злата. 

Фото зі сторінки Олега Плахотнюка в Instagram

Проте Олега мучили сумніви з приводу того, чи не відправить холостячка його додому. Адже у багатьох чоловіків з нею стосунки розвиваються стрімко. А спілкування з хмельничанином все більше нагадує "френд зону". Та все ж артистка щоразу робить Олегові компліменти і відзначає його сильні сторони. 

"Ми не зробили крок на наступну сходинку, хоча цього хотілось”, - прокоментував побачення Плахотнюк. 
У чоловіка видалась ще одна можливість проявити себе і реабілітуватись. Цього разу - на гавайській вечірці, яку організували всі учасники. До слова, тут хмельничанин показав ще одне вміння - готувати коктейлі. 

Церемонія троянд була для хмельничанина надто напруженою. Чоловік не знаходив собі місця і вже подумки готувався покинути проєкт. Однак несподівано для самого себе отримав від Злати чергову бутоньєрку. Тому історія кохання на проєкті триває...

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Виктор Владимирович

    Родич великого бізнесмена фірма Е.....
  • Олеся Сліпець

    Наступний 200 процентiв
  • Андрій Островський

    Наступний 199 процентів
  • Лідія Мельничук-Білоусова

    Майя Залізнюк То у Хмельницьку він ,,парень на всю деревню😅",а там він звичайний, нічим не примітний чувак.

keyboard_arrow_up