Чи став Хмельницький молодіжною столицею України: результати конкурсу

Чи став Хмельницький молодіжною столицею України: результати конкурсу
Фото - газета "Проскурів"
  • Українські міста боролись за статус столиці молоді.
  • Хмельницький бере участь у конкурсі третій рік поспіль.

Пройшов фінал Національного конкурсу  «Молодіжна столиця України». Міста демонстрували, що молодь готова змінювати своє місто. Представники повинні були показати власне бачення того, як повинна розвиватись молодіжна політика в їхніх містах. 

За звання молодіжної столиці змагались у фіналі: Вінниця,  Івано-Франківськ, Острог, Луцьк, Чернівці, Маріуполь, Одеса, Умань, Миколаїв і Хмельницький. До слова, наше місто змагається за цей статус третій рік поспіль. Цьогоріч у  фіналі Хмельницький представляли Владислав Гребенюк, Анастасія Козак та Олена Мандзій.

Як йдеться на сторінці Конкурсу, Молодіжною столицею України 2022 обрали місто Острог, що на Рівненщині. Організатори додають, що це свідчення того, що навіть маленьке місто може отримати такий статус. У конкурсі брали участь міста не залежно від кількості населення, розміру території і адміністративного статусу.  Адже насамперед важливим було прагнення реалізовувати в місті молодіжну політику, створювати комфортні умови для розвитку, навчання і комфортного проживання молоді. 

Відео дня

Нагадаємо, Хмельниччина таки мала успіх у Національному конкурсі 2019 року. Тоді Молодіжною столицею обрали Кам’янець-Подільський.

Читайте також: Хмельницький отримав нагороду ПАРЄ за просування європейських цінностей
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Яка з Хмельницького молодіжна столиця? Місто молодих наркоманів. Кожен день десятки повідомлень про виявлення в стані наркотичного сп'яніння та затримання розповсюджувачів. Комусь же вони збувають. Хмельницький - наркотична столиця України.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up