Де можна порибалити на Хмельниччині: платні й безкоштовні місця

Де можна порибалити на Хмельниччині: платні й безкоштовні місця
  • В Україні вже закінчилася весняно-літня нерестова заборона на виловлювання риби.
  • Де можна порибалити на Хмельниччині?
  • Зібрали в матеріалі платні й безоплатні місця.

Весняно-літній нерест - час розмноження риби. У цей період водойми охороняють від браконьєрів. Адже від того, наскільки вдало пройде нерест, залежить майбутнє рибних ресурсів. 

Так, до 30 червня продовжує тривати заборона на вилов раків. А в річках, кореневих водах і на водосховищах вже дозволено ловити рибу. Саме тому прихильники риболовлі активізувалися. У соцмережах вони жваво обговорюють місця в області, де можна насолодитися улюбленою справою. Деякими з них поділилися із журналісткою vsim.ua. 

У цьому матеріалі зібрано 7 місць для риболовлі на Хмельниччині. Серед них є як безоплатні, так і платні локації. Останні на кшталт, баз чи комплексів відпочинку. Переглядайте й пишіть в коментарях про місця, які для риболовлі обираєте ви. Відповіді слугуватимуть для створення нової підбірки, що стане в пригоді рибакам. 

Відео дня

 1.“Хутір Соснове”

“Зелений туризм” - під таким гаслом пропонують відпочинок у “Хуторі Сосновому”. Окрім риболовлі гостям пропонують: 

2.“Панський берег”

У цьому комплексі можна окремо орендувати альтанку. Також на території працює зоокуточок. Гостям пропонується поплавати на катамаранах. 

3.“Поплавок”

Комплекс відпочинку “Поплавок” пропонує гостям відпочинок у альтанках на воді або в будиночках закритого типу. Також можна провести час в лазні або чані. Є катамарани.  Для дітей облаштований дитячий майданчик. 

4.Риболовля у Мартинківцях

Порибалити у Мартинківцях можна на території бази відпочинку “Заграва”. Комплекс знаходиться на одному з високих берегів Збруча,

5.Риболовля у Головчинцях

Риболовля на Південному Бузі в Головчинцях. Хмельничанин, який порадив це місце, каже: “Там добре йде карась”. Добратися до локації можна, прямуючи в сторону Головчинецького кар'єру. 

6.Риболовля у Марківцях

Вдало порибалити можна і в селі Марківці. Принаймні так стверджують прихильники цієї справи. Виловом риби в цьому селі займаються з річки Південний Буг. 

7.Риболовля у Ярославці

Село розташоване на правому березі річки Бужок, лівої притоки Південного Бугу. Рибаки розповідають: “Там гарно йде карась”.

Пишіть в коментарях, які ще є місця для риболовлі на Хмельниччині. 

Читайте також: Ціни, краєвиди та релакс: перевірили, що пропонує гостям Меджибіж

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Читач93

    «НЕ РЕКОМЕНДУЮ «Барракуду»!— так би написала у заголовку Оля Фреймут, якби це була її сфера!😡

    А ми називаємо ( придумав мій чоловік)—« ОСОБЛИВОСТІ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ»!😡

     Отже,останні теплі деньки добігають свого логічного завершення, а з ними й можливість гарно порибалити, помилуватися природою на сонечку… Сьогодні ми вирішили скористатися останніми моментами і поїхали на цей «славнозвісний» ставок! 😡Вже було біля 16-ї, тому поспішали, бо фактично рибалки залишалося години дві!

     Довгенько їхали , дорога була різна… Виходимо з машини, я чіпляю на повідок нашого песика, а чоловік, що «керує» там , раптом каже: « А з песиками не можна»!Я ледь дар мови не втратила, подумала, що ми щось поплутали, і це аеропорт чи лайнер, чи кінотеатр, продуктовий магазин…😡Виявилося, що на ставку живе місцевих два песика, які будуть на нашого гавкати і кльов і атмосферу загалом усім зіпсують! А ще чолов’яга мені сказав, що на усіх їхніх сайтах про це сказано ( я , до речі, вже вдома знайшла  два на Фейсбуці, і там про це НІ СЛОВА!?)😡У мого чоловіка , бачу, зарухалися щелепи, але я попросила цого сісти в машину, бо я буцім-то дуже захотіла раптом додому…😡

     Так- от, шановні власники ТАКОГО бізнесу по-українськи, ви, мабуть, ще не зрозуміли, що часи зараз нелегкі , і відмовлятися від 500 гривень за дві години— це, по-моєму, якось… дивно, м‘яко кажучи?!. Ні, я нічого немаю проти їхніх песиків, я взагалі їх люблю всіх, але хіба не можна зачинити( там є різні приміщення) хвостатиків на дві години, щоб не було ні проблем , ні зіпсованого враження ні в кого?!. Це треба ТАК багато розуму?!.😲😡

      Отже, так як пишу це вже перед сном, то хочеться завершити свій відгук апофеозними словами діда Панаса із програми «Добраніч!»: «От така- то ….ня, малята!»😡⭐️
  • Анна Дунаевская

    Поплавок не рекомендую!

    Хамське відношення перекреслює всю красу цієї території. Були перший і останній раз.
  • Анатолій Величко

    Дякую вам за цікаву інформацію!
  • Читач31

    Хутір Соснове??? Скільки можна зловити, з ночівлею, аж не донесеш...3 карасики на долоньку... там хіба клює?

keyboard_arrow_up