Дні Японії у Хмельницькому: за які гроші проведуть дводенне святкування

Дні Японії у Хмельницькому: за які гроші проведуть дводенне святкування
  • Святкуватимуть дні японської культури у Хмельницькому вже завтра.
  • В місті запланували майстер-класи, чайну церемонію, танці і багато іншого.
  • У міській раді кажуть, на заходи з бюджету не виділити ні копійки.

 

Президент підписав Указ про те, що 2017 рік оголошено роком Японії в Україні. Хмельницький приєднався теж. Вже 28-29 липня містян кличуть поринути в атмосферу японської культури. Розпочнеться святкування з показу японського кіно. Основною локацією буде майданчик біля кінотеатру Шевченка. А вже там обіцяють провести майстер-клас з орігамі, частування японською кухнею, чайну церемонію, демонстрацію бойових мистецтв, танці і ще багато іншого. Гулятимуть хмельничани два дні з обіду і до самого вечора. Фінальною крапкою свята має стати шоу японських ліхтариків. 

Читайте також, якою буде програма святкування Днів Японії.

Журналісти vsim.ua попередньо відправили запит до міської ради. Ми поцікавились, скільки коштів передбачили на дводенне святкування. У відповіді на запит нам повідомили, що коштів на проведення заходів в рамках Днів Японії не виділяли. Уся атрибутика та експонати, які будуть використані, безкоштовно надали представники Українсько-Японського центру КПІ імені І. Сікорського. Натомість, заходи будуть проводити структурні підрозділи міськради, комунальні підприємства та організації. Показ японського кіно лягло на плечі ПАТ "Мультиплекс Холдінг", а також Соціальної ініціативи УГКЦ "Хтось не зробить". 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • alexandr angel

    Знову облом у рeдакціі, видно знову хотіли підкрeслити нeдоцільність використання і всe такe, а нe вийшло

    Цікаво, цe кeрівник всімки мітить в міську владу, чи когось планує проштовхнути ?

    Я далeко нe фанат Сeмишишина, алe цe видно із багатьох статтeй
  • Watcher_KM

    Це допис з точки зору жлоба. Жлоба не цікавить ні знайомство з іншою культурою, ні щось небуденне. Жлоба цікавить тільки те, "скільки на цьому могли вкрасти чиновники", а в його думках лише переконання, що "все одно вкрадуть".  Представництво Японії в Україні обов'язково буде моніторити те, що писалося про Дні японської культури. І враження про рівень хмельницької "преси" вони також складуть. Жлобство - це фірмовий стиль "Всім".

    Сергій Якубенко reply Watcher_KM

    собачка СОСа проснулася...)
  • Владлен

    кому треба ті дні Японії???

    Сергій Якубенко reply Владлен

    Гончаруку шоб мати причину для візиту в Токіо)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up