Готуємось до весни. Книжки для домашніх посиденьок і довгих подорожей

Готуємось до весни. Книжки для домашніх посиденьок і довгих подорожей
Фото: zastavki.com
  • Вже й весна заглядає в вікна, вабить теплим промінням, а ще й лютий не пройшов.
  • У такий міжсезонний час настає пора для саморозвитку, так званого ”поновлення“ від зимової туги.
  • Наприкінці зими недостатньо не тільки вітамінів, але й гостросюжетних книг для усієї родини.

Пропонуємо вашій увазі список книг,  які складуть вам корисну компанію у сімейних посиденьках чи в дорозі - на будь-який смак!

1. “Трава, що сумку ката обвива” від британського письменника-криміналіста Алана Бредлі (16+)

Ця детективна історія добре полоскоче нерви поціновувачам якісного кримінального чтива. Життя одного провінційного містечка, де одинадцятирічна дівчинка з золотим розумом та блискуче - влучними жартами розкриває далеко не дитячі таємниці. Стає дорослішою від усіх, коли ситуація видається надзвичайно гарячою і небезпечною. Проте маленька Флавія де Люс - миле дівча, позбавлене уваги і любові, віддане своєму екзотичному хоббі, завжди доводить справу до кінця.

Відео дня

2. “Кав’ярня”, В’ячеслав Прах (16+)

Ця книга є дебютним романом автора. В’ячеслав Прах один з небагатьох сучасних українських письменників чоловічої статі, що пише любовні романи. Ця історія ніжна і легка, дещо буденна, місцями казкова. Для щасливої історії потрібні двоє, нехай з розбитим серцем і різними долями, проте одного разу… Все змінить одна гарна книга!

3. “П’ята Саллі” перший роман від творця інтелектуальних бестселерів “Квіти для Елджернона” та “Таємнича історія Біллі Мілліґана”, Деніела Кіза (18+)

Один з найперших психологічних романів відомого автора. Не менш цікавий та захоплюючий сюжет, героїнею якого є дівчина Саллі. Вона опиняється в лікарні, після спроби безпідставного самогубства. Провідний лікар визначає, що у Саллі обширне подвоєння особистості - у голові дівчини живе чотири “інших”. Але як виявилось, їх більше. То хто ж цей п’ятий?

4. “Іль. Казка про народження”, Наталка Малетич (5+)

Здається, це найчарівніша історія про зародження життя. Наталка Малетич відкриває шпаринку у світ високих матерій, де на квітках гойдаються маленькі дітки, поруч з якими бігають та кліпають золотими віями Янголята. Коли і звідки приходять на землю малята?  Чи не з першою думкою майбутніх батьків про своє дитя? Чи всі малята готові до земного життя? На ці та багато інших запитань дуже ніжно та часом кумедно знаходяться відповіді між рядків чудової дитячої книжечки пані Наталки.

5. “Фантастичні історії надобраніч“, Ервін Мозер (3+)

Ось ще одна чудова книга для сімейного читання у надто вологі, дощові вечори. Твори Ервіна Мозера завжди захоплюють своїми сюжетами дорослих і дітей, згадати тільки “Мануель і Діді”. А ця книжечка - ціла скарбниця ілюстрованих і, неначе, гаптованих чарівними нитками казки фантастичних історій світу тварин. Усі вони короткі і яскраві, як кольорові намистинки. Тут знайдеться все, і не важливо скільки вам років.

Підготувала Юлія Рахно

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up