Хмельницька бандуристка KRUTЬ випустила трек з реперкою Alyona Alyona (ВІДЕО)

Хмельницька бандуристка KRUTЬ випустила трек з реперкою Alyona Alyona (ВІДЕО)
  • Хмельничанка Марина Круть і відома реп-виконавиця Alyona Alyona записали спільний трек під назвою «Заплутались».

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona в колаборації зі хмельницькою співачкою і бандуристкою KRUTЬ презентували ліричне відео на новий трек «Заплутались».

Кліп на пісню з’явився на YouTube каналі реперки і на музичних платформах 10 серпня. У відео дівчата мандрують у кабріолеті дорогою посеред лісу. Хмельничанка Марина Круть у кліпі сидить за кермом автомобіля і виконує ліричний приспів і куплет до композиції. ЇЇ «роздзинка» і вірна «супутниця» - бандура, теж має особливе місце у Lyric Video.

За словами Alyona Alyona, текст до куплетів вона написала давно, ще коли лиш переїхала до столиці. Однак дуже довго працювала над приспівом, який у неї ніяк не виходив.

Відео дня

«Я дуже довго думала, з ким би я хотіла розділити таку душевну і ліричну пісню, і коли  познайомилася з Мариною, коли почула її мелодії та виконання наживо, я поставила собі за мету створити з нею той приспів і записати спільний трек. Після того, як я кинула їй демку, почула приспів та її красиву частину — куплет — я розплакалася від щастя, від того, що знайшлася та людина, яка відчуває те саме, що відчуваю я, дивиться на музику так, як дивлюсь я», - поділилась Alyona Alyona. 

Марина Круть теж написала враження від спільної роботи на своїй сторінці в Instagram. Дівчина зізналась, що сісти за кермо кабріолету була її мрія. 

«Не озиратись у дзеркала і йти вперед. Сказала б я собі і тобі , моя сильна душа Alyona Alyona. Впевнена, ми ще покажем огогого скільки всього, адже дорога тільки починається, ми сідаємо за кермо», - написала бандуристка під відео. 

Читайте також: Успішна жінка. Марина Круть розповіла про шлях від “гаражів” до Євробачення
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Иванна Кучерук

    Пісня жах
  • Ruslan Martyniuk

    Гарно Є 😉
  • Сергій Толстіхін

    Скажу вам що це дуже круто вийшло
  • Andriy Zoin

    Молодці!

keyboard_arrow_up