Успішна жінка. Марина Круть розповіла про шлях від “гаражів” до Євробачення

Успішна жінка. Марина Круть розповіла про шлях від “гаражів” до Євробачення
Тут і далі фото зі сторінки Instagram Марини Круть
  • Начальниця, бізнесвумен, артистка чи блогерка. 
  • Жінка може приміряти чимало образів. 
  • Особливо їй до лиця - успіх.
  • Про хмельничанок в такому вбранні дізнаєтеся в нашому проєкті “Успішна жінка”.
  • Першою героїнею є відома бандуристка Марина Круть.
  • Читайте про її першу рекламу концертів, тусовки “на гаражах”, заробіток і дружбу з зірками.

Вони талановиті, працьовиті, хазяйновиті та привабливі. Чимало хмельничанок можуть похизуватися своїми досягненнями. Чи то вдалий бізнес, посада керівника, реалізація таланту або виховання дітей - зробити жінку успішною може будь-що.

Cпільно з партнером магазином жіночого одягу L`Code ми розпочинаємо новий проєкт “Успішна жінка”. У ньому розкажемо про різних жінок з Хмельницького, яких обговорюють захоплюючись або заздрячи. В незалежності від віку, професії, виду діяльності чи захоплення - кожна з героїнь є особливою і розуміє успіх по-своєму. 

Марина Круть розповіла чому може поголитися налисо, про свій заробіток і першу рекламу концертів 

Першою героїнею нашого проєкту є відома бандуристка з Хмельницького Марина Круть. 25-річна артистка стала захоплюватися музикою з дитинства. Перші концерти й популярність прийшли до Марини саме в Хмельницькому. Тут вона зійшлася з багатьма місцевими музикантами й віддалася “тусовками”, які стали її музичним досвідом. Все це під час інтерв’ю, бандуристка розповідає з посмішкою. 

У свої 25 вона голосно заявила про себе, на Євробаченні-2020, З піснею “99” Марина пройшла до фіналу Нацвідбору й посіла 3 сходинку. 

Сьогодні Марина Круть мешкає у Києві. Вона товаришує з багатьма відомими українськими виконавцями, має власну команду, й займається новими проєктами. Попри новий рівень музичного життя, Марина каже, що зіркової хвороби не має. В ексклюзивному інтерв’ю для “ВСІМ” бандуристка розповіла про свої тусовки “на гаражах” та як раніше доводилося рекламувати свої концерти. А ще поділилася своїм заробітком і розповіла, чому може поголитися налисо. 

Чим займалася та про що мріяла у дитинстві?

Чи пам’ятаєш, коли точно вирішила, що будеш грати на бандурі?

З чого почалася твоя популярність в Хмельницькому?

Чи пам’ятаєш свої перші концерти в Хмельницькому?

— Я пам’ятаю один із перших концертів. Тоді я сама його організовувала. ми надрукували афіші, приблизно 30-50 штук. Ми вирішили їх розклеїти по стовпах. Вночі разом з іншими музикантами виїхали й почали це робити. Тоді ми не знали, що самостійно таким не можна займатися. А на замовлення в нас не було грошей. Вже вранці всі афіші були здерті. Це було дуже сумно. Квитки на мій концерт також самостійно друкували в поліграфії. Там було написано: “Детальніше дізнавайтеся за цим номером”. І мій контакт вказаний. Мені дзвонили й питали, чи можу принести квитки. Тож я сама їх роздавала. Коли це робила - куталася в шарф, щоб люди не бачили що це я та сама Марина Круть. До речі, така реклама тоді дуже працювала. Завжди були повні зали.  

З ким з хмельницьких музикантів ти “тусила” свого часу?

Ти була учасницею “X-Фактор” і “Голос країни”. Що дали ці проєкти?

Євробачення-2020. Ти потрапила до фіналу Нацвідбору. Як готувалася та що відчувала в ті моменти?

Що змінилося у твоєму житті після Нацвідбору на Євробаченні?

Чи немає у тебе “зіркової” хвороби після Євробачення?

Як довго і з ким ти живеш у столиці?

Розкажи про свою команду. Хто ці люди та скільки їх є?

Раніше в ЗМІ була інформація про твою дружбу з Монатіком. З ким іще з відомих зірок ти товаришуєш?

Скільки заробляєш у свої 25, якщо не секрет?

— Як дівчина у 25 років, я заробляю непогано. Але всіх цих грошей я не бачу і не живу з ними. Адже в мене є команда, з якою я ділюся. Все, що заробляю, йде назад в проєкт. Зарплату для себе я виділяю малу. Я собі залишаю на їжу, одяг, на оплату за квартиру. Мене тішить, що робота з кожним роком дозволяє більше допомагати батькам. Хоча моя мама досі працює, і каже: “Доцю, я тобі вишлю 300 гривень”.  

Чим займаєшся, коли приїжджаєш у Хмельницький?

Чи маєш улюблене місце в Хмельницькому?

Творчі люди часто стикаються з емоційним вигоранням. Як із цим борешся?

Чим надихаєшся для написання пісень?

Ти дуже часто змінюєш зачіски. З чим це пов’язано?

Налисо вже теж було?

Твій рецепт успіху - це…

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up