Кого почують у Хмельницькому в другий день Rock&Buh 2019

Кого почують у Хмельницькому в другий день Rock&Buh 2019
  • Триденний фестиваль у Хмельницькому вже стартував.
  • Сьогодні, 25 травня, місто знову слухатиме запальний рок.
  • Далі читайте, дивіться та слухайте.
  • Ми коротко розповідаємо про тих, хто запалюватиме в другий день рок-фесту.

Головна сцена

17.00 – 17.45 "Мадам Тюссо" (Одеса)

Офіційно гурт розпочав свою діяльність в кінці літа 2016 року. За свій короткий період, зумів покорити серця слухачів.

Сьогодні колектив займається написанням авторського матеріалу, а також має в своєму репертуарі кавери на усім відомих українських та зарубіжних виконавців.

 18.00 – 18.45 "Toys&Hammers” (Київ)

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">Музика TOYS & HAMMERS - це суміш музики в стилі грандж, рок, гітарних рифів і неповторного вокалу, який варіюється від мелодійного, сентиментального і ліричного до рок-н-рольно-драйвового.

19.00 – 19.45 "Аuditoria" (Київ)

Гурт з Києва. Склад колективу:
  • Вокал - Дмитро Самко
  • Гітара - Олександр Тупіцин
  • Бас-гітара - Владислав Оленич
  • Ударні - Павло Тупіцин

 20.00 – 21.00 "Гуцул Каліпсо" (Чернівці)

Гурт заснований восени 1999 року. Тривалий час “Гуцул Каліпсо” були чи не єдиними представниками Чернівців на багатьох українських фестивалях — Нівроку (фестиваль), Арт-Поле, Рок-Екзистенція, Шешори (фестиваль), «Країна Мрій» та інших. Також вони виступали у Польщі, Росії та Білорусі.

Серед інших перемог колективу - перше місце серед “молодих” гуртів на фестивалі «Таврійські Ігри» 2006 року.

 21.15 – 22.15 "Роллік'с" (Херсон)

Це український нью-метал гурт, який поєднує в собі сучасні віяння щільного гітарного звучання зі складовими чіткого й проникливого, з натиском співу. Деякі критики порівнюють Роллік'с за стилістикою з такими відомими гуртами, як Limp Bizkit, P.O.D, Linkin Park, Hed PE, але відзначають притаманну «ролліксам» неповторність музичного матеріалу з дотепними та вигадливими текстами, що надає гурту особливої самобутності.

22.30 – 23.30 "ТНМК"

Танок на майдані Конґо (ТНМК) – українська хіп-хоп група, заснована в 1996 році. Перший прообраз гурту створили два друга та нинішні учасники ТНМК: Фоззі та Котя. Серед їх творчих надбань: 7 альбомів¸ більше 30 кліпів, більше 30 дуетів із музикантами з України, Англії, Грузії й Росії.

Гурт виконує музику в стилях репкор, хіп-хоп, рок та фанк.“ТНМК” брав участь у всіх найбільших музичних фестивалях на теренах України: Червона Рута, Таврійські Ігри, Захід Фест та інших.

 Друга сцена

17.30 – 18.30 ZABAVKA (Хмельницький)

18.45 – 19.45 "The Wine Philosophy" (Хмельницький)

 Цього року організатори вирішили відмовитися від виступів співзасновників фестивалю гуртів “Чумацький шлях”, “Мотор’ролла” та “Stanza”. На такий крок пішли, щоб дати можливість засвітитися інших групам із Хмельницького. В перший день на другій сцені фестивалю виступатимуть “ZABAVKA” та “The Wine Philosophy”. Google про них поки знає зовсім мало. Може фестиваль допоможе в розкрутці. Тому слухайте і дивіться.

 20.00 – 21.00 "VINOK" (Київ)

Гурт Vinok заснований колишніми учасниками проекту Sphingidae — вокалісткою Наталею та барабанщиком Іллею Тимченками. Дебютний сингл було записано в Америці. Саунд-продюсером пісні став американець Пол Уолтон. Він також працював над дебютним та єдиним міні-альбомом Sphingidae Salvation.

21.20 – 22.20 [O”] (Київ)

Назва групи [O] походить від перших літер імен учасників українською мовою - Олі Чернишової і Олександра Каспрова.

[О] - переможці музичної премії Jager Music Awards, яка підтримує незалежних і андеграундних артистів. Їх пісня "Мушечки" стала найбільш ротованою на Kiss FM і отримала премію від радіостанції в категорії "Трек 2017 року".

Електронна сцена

15.00 – Музична лабораторія від Muztorg.ua (майстер-класи з гри на музичних інструментах)

19.00 – FTBT

21.00 – NUEM

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up