Концерт "Без обмежень": рокери "порвали" зал і змусили танцювати навіть дітей

Концерт "Без обмежень": рокери "порвали" зал і змусили танцювати навіть дітей
  • Послухати концерт рокерів з гурту "Без обмежень" зібрався повний зал хмельничан. 
  • До аншлагу організатори підготувались завчасно і доставили додаткові стільці. 
  • Як "відгримів" концерт у філармонії, бачили журналісти vsim.ua. 

Гурт "Без обмежень" називають рокерами-романтиками. Їх цінують за чуттєву лірику, щирість та шалений драйв. Сьогодні, 22 листопада, із запізненням у майже 40 хвилин хлопці вийшли на сцену хмельницької філармонії. У залі не було жодного вільного місця.

Концерт музиканти розпочали з вже відомого хіта "Без неї ніяк". Після того, як підзарядили публіку, виконували пісні з останніх трьох альбомів. 

Відео дня

Не оминув фронтмен гурту Сергій Танчинець і війну на Сході. Саме учасникам АТО  він присвятив пісню "Най би вже весна". Нею він побажав, аби хлопці швидше поверталися до своїх рідних живими і здоровими.

Презентували рокери з "Без обмежень" і нову пісню "Хочеш". Вона має увійти до наступного альбому гурту. Весь час у залі панувала тепла і дружня атмосфера. Сергій Танчинець постійно спілкувався з публікою. 

Хмельничани не хотіли відпускати хлопців зі сцени і музиканти відіграли ще дві пісні на біс. Першою була романтична композиція "Тому", і звичайно ж, не залишили містян без можливості ще раз почути наживо хіт "Без неї ніяк". Перед як його заспівати Сергій Танчинець покликав на сцену дітей, які прийшли на концерт. Разом з ними він відривався і танцював. Наприкінці хлопці подякували присутнім у залі і обіцяли повернутися з новим альбомом. 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лена Федорчук

    Тонуууу а не тому((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up