Де розважитися в будні у Хмельницькому: ТОП-5 заходів за версією ВСІМ

Де розважитися в будні у Хмельницькому: ТОП-5 заходів за версією ВСІМ
Фото ілюстративне
  • Якщо ви ще не знали, чим себе зайняти на днях, то зараз це питання автоматично закриється. Безліч цікавих подій чекає на нас цього тижня.
  •  Вони допоможуть буднях пройти швидше та яскравіше.
  • Спеціально для тих, кому ліньки шукати заходи самостійно, ми підготували кілька цікавинок. Тож, читайте та обирайте.

 

Вівторок

- 10 грудня у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького покажуть виставу "До, Після або Замість Сексу".  Актори зі сцени будуть відверто говорити про ЦЕ, тобто про інтимні стосунки між чоловіком і жінкою. Початок о 19:00. Вистава для дорослих: 18+. Вартість квитків: 190-290 грн. Детальніше ТУТ.
 

Середа

Відео дня

- 11 грудня Юлія Гудошник  презентує свій роман "Боже[Я]вільна" у Хмельницькому. Зустріч з письменницею пройде у книгарні "Є" 11 грудня. Початок – о 18:30. Вхід вільний. Адреса: вулиця Проскурівська, 2.

Четвер

- 12 грудня хмельничан запрошують на комедійну прем'єру вистави "Ревізор" у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького. Початок о 18:00.

  • "Ревізо́р" - комедія Миколи Гоголя, написана упродовж 1835 - 1836 років. Вважається, що сюжет комедії підказав авторові Олександр Пушкін. У комедії висміяна й побутова сторона життя мешканців міста: затхлість і вульгарність, незначність інтересів, лицемірство й неправда, чванство, повна відсутність людського достоїнства, марновірство й плітки. Деталі ТУТ.

П'ятниця

- 13 грудня Юрій Даценко презентує хмельничанам свій бестселер "Пастка для Різника". Зустріч з письменником відбудеться у книгарні "Є". Початок о 17.00. Під час заходу усі охочі матимуть нагоду отримати автограф автора. Вартість квитка становить 20 гривень.

 13 грудня хмельничан запрошують на театралізоване дійство "На Андрія вечорниці – всі дівчата чарівниці". Відбудеться вона на майдані біля кінотеатру імені Т. Шевченка. Початок – 18:00.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up