Де розважитися в будні у Хмельницькому: ТОП-5 заходів за версією ВСІМ

Де розважитися в будні у Хмельницькому: ТОП-5 заходів за версією ВСІМ
Фото ілюстративне
  • Якщо ви ще не знали, чим себе зайняти на днях, то зараз це питання автоматично закриється. Безліч цікавих подій чекає на нас цього тижня.
  •  Вони допоможуть буднях пройти швидше та яскравіше.
  • Спеціально для тих, кому ліньки шукати заходи самостійно, ми підготували кілька цікавинок. Тож, читайте та обирайте.

 

Вівторок

- 10 грудня у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького покажуть виставу "До, Після або Замість Сексу".  Актори зі сцени будуть відверто говорити про ЦЕ, тобто про інтимні стосунки між чоловіком і жінкою. Початок о 19:00. Вистава для дорослих: 18+. Вартість квитків: 190-290 грн. Детальніше ТУТ.
 

Середа

Відео дня

- 11 грудня Юлія Гудошник  презентує свій роман "Боже[Я]вільна" у Хмельницькому. Зустріч з письменницею пройде у книгарні "Є" 11 грудня. Початок – о 18:30. Вхід вільний. Адреса: вулиця Проскурівська, 2.

Четвер

- 12 грудня хмельничан запрошують на комедійну прем'єру вистави "Ревізор" у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького. Початок о 18:00.

  • "Ревізо́р" - комедія Миколи Гоголя, написана упродовж 1835 - 1836 років. Вважається, що сюжет комедії підказав авторові Олександр Пушкін. У комедії висміяна й побутова сторона життя мешканців міста: затхлість і вульгарність, незначність інтересів, лицемірство й неправда, чванство, повна відсутність людського достоїнства, марновірство й плітки. Деталі ТУТ.

П'ятниця

- 13 грудня Юрій Даценко презентує хмельничанам свій бестселер "Пастка для Різника". Зустріч з письменником відбудеться у книгарні "Є". Початок о 17.00. Під час заходу усі охочі матимуть нагоду отримати автограф автора. Вартість квитка становить 20 гривень.

 13 грудня хмельничан запрошують на театралізоване дійство "На Андрія вечорниці – всі дівчата чарівниці". Відбудеться вона на майдані біля кінотеатру імені Т. Шевченка. Початок – 18:00.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up