Куди піти у Хмельницькому на вихідні 27-28 квітня: ВСІМ рекомендує

Куди піти у Хмельницькому на вихідні 27-28 квітня: ВСІМ рекомендує
  • Корисні та захопливі вихідні - такими будуть найближчі дні у Хмельницькому.
  • Ряд виставок, великодній ярмарок, концерт та фітнес-тренування - оберіть відпочинок до душі за допомогою традиційної підбірки від журналістів vsim.ua.

Субота, 27 квітня

  • 10:00 - Безкоштовні тренування «Fitness city».

У Хмельницькому фітнес-тренери проводитимуть безкоштовні заняття на стадіоні «Поділля». Проект триватиме до кінця літа. Основна мета заходу — розворушити місто і спонукати якомога більше людей займатись спортом.

Місце проведення: спорткомплекс «Поділля», вул. Проскурівська, 81

Вартість: безкоштовно.

  • 12:00 - дитяча вистава “Троє поросят”

Місце проведення: Хмельницький академічний обласний театр ляльок “Дивень”

Режисер - С. Брижань, художник - Н. Ольховик.

  • 12:00 - Хмельницький Великодній ярмарок

На майданчику поблизу кінотеатру ім. Т. Шевченка розташовані будиночки з  сувенірами, їжею та різним крамом. Впродовж місяця там відбуватимуться тематичні майстер-класи, концерти, фотозони, діятиме фуд-корт.

  • З 10:00 до 18:30 - виставка Юрія Єгорова, Олександра Ройтбурда, Ігоря Гусєва

Хмельницький обласний художній музей запрошує на відкриття унікального освітньо-виставкового проекту “АРТперетин. Єгоров. Ройтбурд. Гусєв”.

Творчість художників є вписаною в історію мистецтва “великих картин”, що відрізняються масштабністю світосприйняття, цілісністю художнього висловлювання та балансом між значущістю форми та змісту.

  • З 12:00 до 19:00 - виставка “Кіптява”

В Арт-центрі MASLO проходить виставка Даніїла Ревковського та Андрія Рачинського, кураторка - Ксенія Малих.

Художники презентують результати тривалого дослідження соціального середовища міста Кам’янське (до 2016 - Дніпродзержинськ) - міста з бентежною екологічною ситуацією, економічною та, як наслідок, демографічною кризою, пов’язаною із занепадом промисловості. Після тривалої підготовчої стадії - роботи над знайденими матеріалами в соціальних мережах та інших джерелах - художники взаємодіяли з містом через неоприявнені дії у публічному просторі, результати яких можна побачити тільки на виставці.

Вхід безкоштовний. Відвідати виставку не матимуть змоги особи, яким не виповнилося 18 років.

  • 13:00 - Modern Family 03x16/ The Big Bang Theory 03x20

Місце проведення: мовна школа ОЛА

Чудова нагода, щоб весело та з користю провести час. Завітайте в мовну школу ОЛА на перегляд серіалів Modern Family або The big Bang Theory.

Для учнів школи заняття є безкоштовним. Для усіх інших - 80 гривень.

  • 14:00 - Світлий Великдень в ТРЦ “Оазис”

В ТРЦ “Оазис” запланували святковий аквагрим, шоу мильних бульбашок, майстер-клас із виготовлення декоративних Великодніх кошиків, ігри та конкурси від Великодніх зайчиків та дівчаток-цукерочок, захопливий квест із пошуку загублених писанок і ще багато-багато цікавого.

  • 21:00 - виступ “Влад Ликов та Boston muzik”

Місце проведення: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10.

Захід для тих, хто планує провести суботу водночас драйвово і романтично.

Вартість: безкоштовно.

Неділя, 28 квітня

  • 10:00 - фотовиставка “Пам’ятки України”

Місце проведення: центральна міська бібліотека.

Відвідувачі виставки побачать фото, що стали переможцями у номінаціях “Найкраще фото конкурсу” за два останні роки конкурсу, а також фото, що перемогли у спецномінації “Єврейська спадщина”. Всього у виставці бере участь 26 світлин 12-ти авторів: як професіоналів, так і аматорів.

Вхід вільний.

  • З 10:00 до 19:00 - виставка “Made in Ukraine. Мистецтво батика“

У галереї “квARTира” Хмельницького обласного художнього музею в рамках проголошеного Року українського декоративного мистецтва відкрито чергову виставку з музейної колекції “Made in Ukraine.Мистецтво батика”.

Виставка триватиме до 12 травня.

  • З 10 до 19:00 - виставка Рослини-хижаки і мешканці джунглів.

Місце проведення: ЦУМ, 2 поверх.

Якщо ви хочете по-справжньому незабутніх вражень, відвідайте унікальну виставку, де ви відкриєте для себе новий та цікавий світ дивовижних рослин і тварин. Можна на власні побачити незвичайні, яскраві та красиві рослини, які харчуються комахами і навіть дрібними гризунами та птахами. Крім цього, на виставці представлені гігантські павуки-птахоїди з усього світу, водні та сухопутні черепахи, граційні яскраві змії, незвичайні ящірки, цікаві жаби, комахи, молюски та багато інших експонатів.

Вартість квитків: для дорослих - 70 грн., для дітей - 50 грн.

  • Відкритий кастинг INTERMODELS.

Агенція Моделей шукає свою зірку. INTERMODELS оголошує відкритий кастинг для дівчат віком від 13 років.

Захід проходитиме до 12 травня. Реєстрація обов’язкова.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up