Куди піти у вихідні 17-18 березня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 17-18 березня. ВСІМ рекомендує
  • Вихідні для відпочинку можна влаштувати собі уже в суботу та неділю.
  • Хмельничан запрошують на майстер-класи, вечірки та в театр.
  • Для малечі також підготували кілька заходів.

17 березня (субота)

12:00 - вистава "Івасик Телесик" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 28-30 гривень

Історія про Івасика-Телесика, його пригоди, злу відьму, діда та бабу- стара добра казка, але в театрі.

Відео дня

12:00 - дитяча субота "Таємниця семи нот..." у книгарні "Є". 

Хто створив музику? Як завдяки лише 7 ноткам створюють стільки різних пісень і мелодій? Чому класична музика іноді здається нудною чи довгою. І чи кожна людина може навчитися грати на музичних інструментах?

15:00 - дитяча субота у ТРЦ "Оазис". 

Цієї суботи дітлахи зможуть узяти участь в майстер класі з виготовлення декоративних метеликів, а потім гратимуться в суперпотужні перегони з трансформерами.

19:00 - фінальна гра Преміум-Ліги відкритого чемпіонату міста Хмельницького з футзал в спорткомплексы ГУНП на Зарічанській, 7. 

У фіналі зійдуться команда "Феміда-Старлайф" та "ЕпіцентрКForexClub"

20:00 - театр тіней "Teulis" у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 130-350 гривень

Театр тіней Teulis - всесвітньовідомий, він отримав визнання у багатьох країнах. Їхні постановки - це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, прекрасного звукового супроводу, приголомшливих відеопроекцій.

20:00 - виступ гурту "The Glass" у ПаПаПабі. Вхід безкоштовний

Блюз - це коли хорошій людині погано. Коли хорошій людині добре - це рок-н-рол. The Glass - це рок-н-рольна блюз банда. Подобається блюз - приходьте, любите рок-н-рол - не пропустіть.

21:00 - виступ гурту "Shakin' Guts" Гастро-барі 7.62. Вхід безкоштовний

Сьогоднішня субота повертає до ранніх форм рок-н-ролу, занурює в рокабіліті разом із запальними й драйвовими Shankin'Guts. На стільцях не всидить ніхто, обіцяють організатори.

21:30 - виступ гурту "ОДЕОН" у Тарантіно-барі. 

ОДЕОН - професійний та запальний тернопільський гурт. Це поєднання різних музичних стилів: rock, pop, reggae та багато інших цікавих напрямків.

18 березня (неділя)

9:20 - фінальна гра Відкритого чемпіонату міста з хокею з шайбою на ковзанці "Льодовий період". 

Гра відбудеться між командами «Легіон» м. Хмельницький та «Галицькі ведмеді» м. Тернопіль. Згідно регламенту переможець визначається в особистих зустрічах до двох перемог. Першу гру виграли хмельничани з рахунком 5:2.

12:00 - вистава "Гусеня" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 28-30 гривень

Маленькій дівчинці доручають пасти гусеня. Але їй страшенно хочеться погратися з друзями. Хитра Лисиця підгледіла й викрала гусеня. Як же його рятувати?!

12:00 - вистава "Дванадцять місяців" у театрі імені Старицького. Вхід: 35-80 гривень

Зима, сніг, очікування дива. "Дванадцять місяців" знову й знову зачаровують і змушують вірити в казку. Адже дива трапляються там, де в них вірять. І чим більше вірять, тим частіше вони трапляються.

16:00 - вечір до дня народження Ліни Костенко в Хмельницькому обласному художньому музеї. Вхід: 10 гривень для дітей і пенсіонерів, 20 гривень для дорослих

Організатори - Владислав Газда та Вероніка Стрельченко - підготували святкову програму, до якої ввійшли поезія, музика, міні-квест та розіграш призів.

17:00 - концерт "Jazz під зорями" у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 60-80 гривень

Виступатиме заслужена артистка України Фатіма Чергіндзія (сопрано), Хмельницький муніципальний естрадно-духовий оркестр, диригенти Тарас Безнюк та Роман Чернюк.

18:30 - вистава "Ханума" у театрі імені Старицького. Вхід: 35-80 гривень

Комедії "Ханума" більше 130 років, однак вона не втрачає своєї актуальності й тепер.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up