Куди піти у вихідні 19-20 травня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 19-20 травня. ВСІМ рекомендує
  • Вихідні для відпочинку можна влаштувати собі уже в суботу та неділю.
  • Хмельничан запрошують на вистави, майстер-класи і концерти. 
  • Для малечі також підготували кілька заходів.

19 травня (субота)

10:00 - сімейне містечко на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Вхід вільний. 

У програмі: конкурси для молоді, сімей та дітей, конкурс малюнків "Моя щаслива родина", шоу мильних бульбашок, дитячий батут, флорбол. 

10:00 - спортивне містечко в парку Франка. Вхід вільний. 

Відео дня

У спортивній програмі: сімейно-спортивні ігри, футбол та Crossfit.

10:00, 12:00 - "Мої перші концерти" у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід вільний. 

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти". Тут на діток чекає класична музика в живому виконання, знайомство з музичними інструментами, творчі ігри та руханки, елементарне музикування.

12:00 - захід "Дитяча субота" у книгарні "Є". Вхід вільний. 

Юлія Рахно допоможе віднайти в книжках цікаві історії відомих людей і героїв творів, які одного разу вирішили поділитися чимось дуже важливим для них, почавши розповідь із "Я вмію...".

12:00 - вистава "Їжачок-малючок" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Це історія про маленького Їжачка, його друзів і пригоди, що траплялися їм на шляху.

15:00публічна дискусія "Молодь і громади - якими вони мають бути один в одного" у Центрі розвитку місцевого самоврядування на Вайсера, 7. 

Дискусія відбуватиметься у форматі Світового кафе. Захід відбудеться у контексті євроінтеграції.

15:30 - концерт "Нехай пісня єднає нас!" у мистецькому просторі на проспекті Миру, 103/1. Вхід вільний. 

Для хмельничан гратиме академічний муніципальний камерний хор.

19:00 - танці просто неба на майданчику перед кінотеатром Шевченка. 

Любите танцювати? Чому б не зробити це разом?! Танці просто неба принесуть особливе задоволення. Крім того, серед танцівників відбудеться конкурс.

19:00 - концерт "Open Kids" у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 250-1300 гривень. 

Група Open Kids - це більше, ніж культова дитяча поп-група. Це п'ять професійних виконавиць, які представляють собою нове явище європейської музичної індустрії і надихають своїм прикладом десятки тисяч дітей і дорослих по всьому світу, закликають їх вірити в мрії, втілювати їх в реальність і змінювати цей світ на краще. 

19:00 - опера "Чарівна флейта" просто неба у Молодіжному парку біля міського пляжу. 

До Дня Європи відбудеться масштабне дійство просто неба. Участь беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, який виконуватиме твори Моцарта. 

20:00вечірка за участі Dj Crocodile у ПаПаПабі. 

Шалений вечір із запальними танцям влаштує Dj Crocodile.

21:00вечірка триб'ют-шоу "Green Day" у гастро-барі 7.62. 

Band For A Day! - Це три веселих та життєрадісних хлопця, які полюбляють ділиться цим на сцені з людьми! З самого початку, вони для себе прийняли те, що в них одна ціль і ця ціль - влаштовувати незабутні шоу на сцені, під веселу та енергійну музики немало відомої групи "Green Day"!

21:30 - триб'ют-шоу "QUEEN" у Tarantino. Вхід: 50 гривень. 

BEAST - перший триб'ют-бенд на наших просторах, якому вдається максимально точно передати всю потужність живих виступів величних Queen

ВСІМ Бізнес ліга на стадіоні НВК № 10

  • 14:00 - ККФА-GENADIY&CO - Дантист
  • 14:50 - Фахівець – Інтерпродсервіс
  • 15:40 - Ротор - ЕкоАльт

20 травня (неділя)

10:00 - кава сМАК зі Світланою Вільчинською у кафе-пекарні "Biskvit". Вхід: 150 гривень. 

На учасників чекає дві години роботи в комфортних умовах у приємній атмосфері за чашечкою кави. Працюємо з Собою, про Себе, у Собі, для Себе. 

12:00 - вистава "Кіт у чоботях" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень.

Це історія про те, як молодшому синові мельника у спадок від батька дістався тільки кіт, усе інше дісталося братам. Та кіт виявився непростим, і завдяки його діловій хватці та хитрості господар отримав усе, про що тільки міг мріяти: титул, повагу короля, замок, багатство та любов прекрасної принцеси… 

15:00 - гаївки у дендропарку "Поділля". Вхід вільний. 

Поки ще буяє весняна природа, Ладовиці й Ладосвіти запрошують разом провести час, як це робили наші предки ще якихось 100 років тому. Будуть водити гаївки, веснянки, співати про кохання, яким зараз буквально насичене повітря. 

15:00 - хода за сімейні цінності від костелу Христа Царя Всесвіту на проспекті Миру, 55 і святкова програма біля кінотеатру Шевченка. 

Святкова програма включає привітання влади та духовенства міста, виступи музичних колективів, прийняття резолюції на захист сімейних цінностей.

17:00 - звітно-випускний концерт дитячої студії Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля" у Хмельницькій обласній філармонії. 

Головний балетмейстер ансамблю і керівник дитячої студії - Сергій Качуринець, керівник оркестру - Богдан Балема, балетмейстери студії - Олег та Ольга Капелюх, концертмейстер - Ярослав Камінський. 

17:00 - перегляд діафільмів від Макса Кудрявцева та Сергія Сікори у центрі розвитку театру "Час Т" на Проскурівського підпілля, 71. 

У ГО "Центр розвитку театру "Час Т"" переглядатимуть діафільми. Поринь у минуле кінематографу.

18:30вистава "Як наші діди парубкували" у театрі Старицького. Вхід: 35-80 гривень.

Парубок Тиміш та дівчина Олена кохають один одного. Але батьки дівчини проти їхнього шлюбу, однак вони навіть і не уявляють, на що здатен винахідливий і веселий Тиміш, аби досягти свого. 

20:00My FEST Відбір vol. #2 у монотеатрі "КУТ". Вхід: 80 гривень, у день заходу - 100 гривень. 

My FEST проводить відбір молодих, талановитих гуртів, які бажають ділитися своєю музикою на головній сцені фестивалю. У другій шаленій битві зійдуться From subway to soul (Київ), ZAGREB (Дніпро) та The Same Toy (Київ).

ВСІМ Бізнес ліга на стадіоні НВК № 10

  • 13:30 - Agora - МобіФренд
  • 14:20 - Воля - Престиж-Авто
  • 15:10 - Beerloga - BrilliAnt

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up