Куди піти у вихідні 21-22 жовтня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 21-22 жовтня. ВСІМ рекомендує
  • 21 та 22 жовтня хмельничанам пропонують чимало цікавих заходів.
  • Що саме та коли відбуватиметься у місті на вихідні?

21 жовтня, субота

10.00 - «Instagram DAY». Місце проведення - Готель «Янісоль», вул. Cвободи, 40а. Вартість - 450-1000 гривень.

Відео дня

Учасники протягом 8 годин зможуть слухати блогерів, насолоджуватися майстер-класами, відкривати для себе секрети створення контенту та роботи з ним. Багато цікаво та пізнавального підготували організатори заходу для своїх гостей.

12.00 -  вистава "Слоненя". Місце: театр ляльок "Дивень". 

"...Це було дуже хороше слоненя. Тільки ось біда: не знав він, чим йому зайнятися, ким бути. Так все сидів слоненя у віконця, сопів та думав, думав..."

13:00 та о 16:00 - Цирк "Кобзов". Придбати квитки можна в касах цирку. Вартість - від 99 гривень. 

Відвідувачі зможуть побачити шоу-програму під назвою "Ангели Цирку". Це грандіозне шоу добра та світла. Дійство, яке подарує безліч нових вражень та емоцій. Від нього у глядачів перехопить подих.

18.00 - «100 фільмів за 100 хвилин». Місце - рт-центр «MASLO», що на вулиці Старокостянтинівське шосе, 20\3. Вартість - 50 гривень.

Учасники заходу побачать сто надзвичайно коротких фільмів, знятих на різних куточках планети.

20.00 - стильні та драйвові - гурт LIANN BAND. Місце: ПАПАПАБ, що на Івана Франка, 10. 

Справжня музична подорож подарує глибокі емоції та вібрації музичних бітів. Цей концерт поверне ваше уявлення про відпочинок. Гарний настрій та море позитивних емоцій обіцяють виконавці.

21:00 - концерт гурту «М. Тюссо».  Місце: «Гастро-бар 7.62», що по вулиці Грушевського, 62. Вхід - безкоштовний.

До уваги відвідувачів - одеський гурт, учасники сьомого сезону «X-фактор». Вони виконуватимуть кавери на відомі хіти української та іноземної рок-музики, а також авторські композиції.

22 жовтня, неділя

12.00 - "Гусеня." Місце: театр ляльок "Дивень". 

Діти зможуть поспостергіати за нейовірно веселими пригодами Гусеня.
А ще взяти участь у самій виставі – допомогти дівчинці Оленці пасти Гусенятко та полювати на хитру Лисицю.

13:00 та о 16:00 - Цирк "Кобзов". Придбати квитки можна в касах цирку. Вартість - від 99 гривень. 

Відвідувачі зможуть побачити шоу-програму під назвою "Ангели Цирку". Це грандіозне шоу добра та світла. Це дійство, яке подарує безліч нових вражень та емоцій. Від нього просто перехоплює подих.

17.00 - "Steinway запрошує" до Хмельницької обласної філармонії. До програми увійдуть твори Бізе та  Шмикова. Захід пройде у великому залі. Вартість квитків: 40-60 грн.

Програма пройде за участі Академічного симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Тарас Мартиник. Соліст - Джонатан Бенішу (фортепіано, Франція).

18.00 - концерт гурту «Kavabanga & Depo & Kolibri». Місце: клуб «Шторм», що по вулиці  Панаса Мирного, 28/3. Вартість: 170 гривень.

До уваги відвідувачів харківський реп-гурт. На їхньому рахунку вже 5 альбомів. 

18.30 - "Як наші діди парубкували" - В. Канівець  (за С. Васильченком). Місце: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені Михайла Старицького. 

Сюжет вистави досить динамічний та цікавий.Раніше дівчина могла з'єднати своє життя з коханим тільки після того, як батьки дадуть благословення. Якщо ж вона його не отримувала, то доводилося шукати інші шляхи.

Вся афіша Хмельницького на сайті moemisto.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up