Куди піти у вихідні 24-25 березня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 24-25 березня. ВСІМ рекомендує
  • Вихідні для відпочинку можна влаштувати собі уже в суботу та неділю.
  • Хмельничан запрошують на вистави, майстер-класи і концерти. 
  • Для малечі також підготували кілька заходів.

24 березня (субота)

10:00, 12:00 - "Мої перші концерти" у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 25 гривень для дорослих і 35 гривень для дітей.

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти".

Відео дня

12:00 - дитяча вистава "Троє поросят" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Були собі троє поросят ніф-Ніф, Нуф-Нуф та Наф-Наф. Усе літо вони бавилися в зеленій травичці, грілися на сонечку й ніжилися в калюжах. Але прийшла осінь й довелося думати, де б то зимувати. Ніф-Ніф зробив собі будиночок із соломи - так найпростіше і найшвидше. Нуф-Нуф теж зробив, правда, із гілок і тонких лозинок. А от Наф-Наф натягав каміння, місив глину, не поспішаючи, старанно будував собі будинок - надійний, міцний. Навідався до них Вовк...

15:00 - розваги для діток у ТРЦ "Оазис". Вхід вільний. 

Цієї суботи малі дизайнери матимуть майстер клас із виготовлення дизайнерської брошки з фетру, а потім на них чекає інтерактивний Королівський бал. Гарний настрій гарантовано.

19:00 - акція "Година Землі" на майданчику біля кінотеатру імені Шевченка. Вхід вільний. 

Студентська рада ХНУ запрошує до проведення світлового флешмобу "Злови зв'язок із Землею". Мати з собою мобільний телефон або ліхтарик.

19:00 - вечірка для наречених у арт-центрі MASLO. Вхід вільний. 

Провідні спеціалісти весільної сфери допоможуть розібратися в організації весілля. Чудова нагода в затишній атмосфері отримати відповіді на питання, які цікавлять у період підготовки весілля.

20:00 - виступ гурту "Graffiti music group" у ПаПаПабі. Вхід вільний. 

Graffiti Music Group - музична інтерпретація вуличного графічного мистецтва, хлопці розпишуть повітряний об'єм своїм баченням відомих хітів від АС/DC i Queen до Nirvana.

21:00 - виступ гурту "The Oscar Wild" у гастро-барі 7.62. Вхід вільний. 

"Робимо ваші вуха щасливими" - такий девіз учасників 7-ого сезону телевізійного шоу "Х-фактор". У репертуарі гурту є власні композиції у стилях поп-рок, джаз-рок, soul, а також у них є авторські обробки українських та закордонних хітів. Їхній виступ - це завжди душевний перфоманс, що поєднує в собі ніжну лірику та вибуховий драйв музики.

25 березня (неділя)

10:00, 12:00 - "Мої перші концерти" у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 25 гривень для дорослих і 35 гривень для дітей.

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти".

12:00 - дитяча вистава "Пан Коцький" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

В одного чоловіка був кіт, та такий старий, що вже й нездужав мишей ловити. От хазяїн його і виніс до лісу, мовляв, нащо той йому. Покинув і поїхав. От здибала його Лисичка, представився кіт Паном Коцьким. А Лисичка й запропонувала бути йому за жінку, а він їй за чоловіка аби був. Що з того вийшло, побачите на виставі.

18:30 - прем'єра комедії "Божевільна ніч, або № 13" у театрі імені Старицького. Вхід: 35-100 гривень. 

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up