Куди піти у вихідні 28-29 жовтня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 28-29 жовтня. ВСІМ рекомендує
  • 28 та 29 жовтня хмельничанам пропонують чимало цікавих заходів.
  • Що саме та коли відбуватиметься у місті на вихідні?  

28 жовтня, субота

12.00 -  "Осінній марафон" для дітей 4-8 років з Юлею Рахно в рамках «Дитячої суботи». Місце: книгарня "Є", що по вулиці Проскурівській, 2.

Відео дня

Діти зможуть не лише гарно провести час, але почерпнути для себе щось корисне, навчитися чогось нового та втілити ці знання на практиці в майбутньому.

12.00 - виставка Трансформерів. Місце: наберажна річки Південний Буг біля цирку Кобзов. 

У ці дні охочі зможуть побачити колекцію знаних у всьому світі роботів з культового блокбастеру "Трансформери". 

13:00 та о 16:00 - Цирк "Кобзов". Придбати квитки можна в касах цирку. Вартість - від 99 гривень. 

Відвідувачі зможуть поринути у шоу-програму, яка називається "Ангели Цирку". Це грандіозне шоу добра та світла. 

20.00 - концерт "From Dask till Down Helloween". Місце: ПАПАПАБ, що на Івана Франка, 10. Вхід вільний.

Відвідувачам та гостям закладу запропонують моторошні криваві коктейлі. Їх отримають ті, хто прийде у костюмах. Танцювальну атмосферу створюватиме Dj Blondin.
 

29 жовтня, субота

12.00 - виставка Трансформерів. Місце: наберажна річки Південний Буг біля цирку Кобзов. 

Усі, кому подобається культовий блокбастер "Трансформери", зможуть роздивитися величезних роботів.

13:00 та о 16:00 - Цирк "Кобзов". Придбати квитки можна в касах цирку. Вартість - від 99 гривень. 

Відвідувачі отримають безліч нових вражень та емоцій від шоу-програми "Ангели Цирку". Це грандіозне шоу добра та світла. 

17.00 - музична казка "Петрик і Вовк". Місце: органний зал Хмельницької обласної філармонії. Вартість квитків: 30-40 гривень.

У концерті візьмуть участь камерний оркестр, солісти духових груп Академічного симфонічного оркестру, артисти балету Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля". Диригент - Тарас Мартиник. Балетмейстер - Олена Єфімчук. Художник - Олена Янчук

18.30 - комедія ілюзій А. Касова "Дерева вмирають стоячи" . Місце: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені Михайла Старицького.

На сцені покажуть історію кохання літньої пари Еухенії та Балбоа. Глядачі побачть любов, яка здатна стати гідним прикладом для молодих Марти-Ісабел та Директора Маурісіо. 

Вся афіша Хмельницького на сайті moemisto.ua.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up