Куди піти у вихідні 30 червня і 1 липня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 30 червня і 1 липня. ВСІМ рекомендує
  • Вихідні для відпочинку можна влаштувати собі уже в суботу та неділю.
  • Хмельничан запрошують на вистави, майстер-класи і концерти. 
  • Для малечі також підготували кілька заходів. 

30 червня (субота)

З 8:00 - фестиваль "MyFest" на території Молодіжного парку. Вхід вільний. 

Уже цими вихідними хмельничани зможуть "продегустувати" новий фестиваль. Для відвідувачів облаштують близько 10 зон.

Відео дня

8:00 - ранкова йога на ДАХу на Героїв Майдану, 38. Вхід: 50 гривень. 

Тепер настав час побачити безмежну велич сонця у ранковий час. І не просто побачити, але й відчути на собі його обійми в улюблених асанах. 

10:00курс із домедичної допомоги "Врятувати життя може кожен!" у кафе-кондитерській "Цукерня", що на Проскурівській, 45. Вхід: 450 гривень. 

Теорія й практика за одне заняття. Це шестигодинний інтенсив, багато шокуючих фактів та море практики. Програма курсу побудована так, що усі отримані знання можна одразу закріпити на практиці (25% теорії і 75% практики). Дізнаєтеся механізми допомоги при кровотечах, зупинці серця, інфарктах, інсультах, епілепсії, удавленні, утопленню та інших критичних ситуаціях.

17:00дитяче свято "Гуляночка" на майданчику перед кінотеатром Шевченка.

У програмі безліч цікавих конкурсів, розваги та подарунки. 

18:00 майстер-клас від Ольга Вінник "Секрети мейк-апу"  у ТЦ "Либідь Плаза". Вхід: 350 гривень.

У програмі заходу: секрети макіяжу; як працюють із селебрітіз; показ фреш мейк-ап; відеопоказ смоукі айз від Марго Холдер. Майстер-клас із наймоднішого мейку, лайв-історії про те, як це було і які таємниці відкрив Лондон, шампанське та покази. 

1 липня (неділя)

17:00 - концерт хору CAPPELLA CORALE VARSAVIANA у Хмельницькй обласній філармонії.

Диригент - Роман Ревакович. Польська хорова музика XVI-XXI ст. У програмі твори Вацлава з Шамотул, Миколая Ґомулки, Ґжеґожа Ґервази Ґорчицького, Фелікса Нововєйського, Миколая Ґурецького, Юліуша Луцюка, Юзефа Свідера, Бартоша Ковальського та білоруського копозозитора Дзмітри Либіна і українського композитора Богдана Сегіна. Проект дофінансовано з коштів Міністра Культури і Національної Спадщини Республіки Польща. 

19:00міський фестиваль-конкурс із соціальних та вуличних танців "Нестримний потік"

Щонеділі відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців "Нестримний потік". Цей фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up