Куди піти у вихідні 8 та 9 вересня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 8 та 9 вересня. ВСІМ рекомендує
  • Активно та пізнавально хмельничани можуть провести наступні вихідні у вересні.
  • Для діток влаштують декілька майстер-класів, а для батьків підготували цікаві тренінги.
  • Не обійдеться і без розваг, діткам покажуть лялькову виставу, а батьки зможуть подивитися кіно просто неба. 

8 вересня (субота)

10:00спеціалізований курс "Домедична допомога при ДТП" у Подільського тренінговому центрі, що на Соборній, 1. Вхід: 450 гривень, у день проведення - 500 гривень. 

Курс рекомендований усім учасникам дорожнього руху: водіям, пасажирам транспортних засобів, пішоходам та велосипедистам. На відвідувачів чекає восьмигодинний інтенсив, багато шокуючих фактів та практики на манекенах і під час симуляцій. Програма курсу побудована таким чином, щоб усі отримані знання можна було відразу закріпити на практиці (25% теорії і 75% практики).  

Відео дня

11:00 - подвійний майстер-клас для батьків і для дітей у бізнес-школі МВА для дітей, що на Героїв Майдану, 38. Вхід вільний. 

1. Майстер-клас для батьків.

Після майстер-класу:
- знайдете спільну мову з своїм, вже такою майже дорослою і такою дорогою дитиною;
- зможете легко спілкуватися і знаходити спільні теми;
- навчитеся правильно мотивувати дитину;
- дізнаєтесь простий алгоритм перетворення дитячого хобі у власну справу.

2. Майстер-клас для дітей.

Після майстер-класу:
- дізнаєтеся секрети створення власної справи;
- навчитеся шукати клієнтів в інтернет;
- зможете зробити перші кроки до власного успіху. 

11:00інтенсив JavaScript за адресою: вулиця Подільська, 109. Вхід: 500 гривень. 

Під час п'ятигодинного інтенсиву поговорять про основні особливості JS, відмінності цієї мови від інших, а також обговорять роботу браузера та основи ООП. Захід розрахований на учасників, які володіють версткою та мають базові навички програмування. Це хороший спосіб "підтягнути" слабкі місця й почати кодити на якісно кращому рівні. 

12:00 - міжнародна акція #ДійЗаКлімат на майдані Незалежності. Вхід вільний. 

У програмі:
- інформаційна здибанка (Майдан Незалежності, теритрія біля парклету). Тут ви дізнаєтеся ВСЕ про 100% відновлювані джерела енергії (ВДЕ);
- велозаїзд за 100% ВДЕ;
- флешмоб за 100% ВДЕ;
- підписання листівок за 100% ВДЕ для передачі їх Хмельницькій міській раді. 

12:00презентація гуртків "Яскраві таланти" на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Вхід вільний. 

Це дійство буде проведено, щоб познайомити дітей з гуртками палацу творчості, адже саме тут можливо побачити навколишнє через об'єктив; поринути у світ українського мистецтва й національних традицій через малювання, ліплення, паперопластику; відчути красу музики у серці та самому заспівати; захопитись народною, бальною, сучасною хореографією; спробувати себе в ролі конструктора літаків, автомобілів, водних суден; стати журналістом та визнаним лідером; бути неперевершеним актором та витонченим гімнастом, яскравим декламатором та ведучим.

13:00 - зустріч-знайомство з інноваційною школою ThinkGlobal, що на Гагаріна, 37. Вхід вільний. 

На зустрічі дізнаєтеся про принципи та фундаментальні засади ThinkGlobal, про особливості навчання у школі та умови запису на 2018-2019 навчальний рік.

15:00майстер-клас "Zavtraman" за адресою: вулиця Гагаріна, 7. Вхід: 350-800 гривень. 

Ми все відкладаємо, маленькі і важливі справи, або більше і ще більш важливі. Обіцяємо собі почати "завтра ж", але тут же забуваємо про власні обіцянки. Кожен з нас трошки #Zavtraman і кожному іноді потрібен "чарівний стусан", щоб нарешті почати діяти. Життя твоєї мрії зовсім близько - тобі всього лише потрібно навчитися домовлятися з собою і уникати пасток, в які потрапляє мозок. І майстер-клас Zavtraman саме про це. 

19:00 - кінопоказ просто неба у Молодіжному парку. Вхід вільний. 

Кіно на березі річки! Беріть з собою друзів,коханих, родину. Беріть ковдрочки та смаколики і гайда! Дивитимуться детективну комедію зі справжніми копами, які, можливо, зламають багато стереотипів і міфів про справжнє розслідування і свою роботу. 

9 вересня (неділя)

10:00 - велоперегони «Подільська Сотка 2018». Старт на майданчику перед кінотеатром Шевченка. 

Маршрут: Хмельницький - Немичинці - Городок - Смотрич - Кам'янець-Подільський.

12:00 - дитяча вистава «Лікар Айболить» у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 27-30 гривень. 

Вистава вчить не боятися лікарів і бачити в них добрих помічників і друзів, виконувати їхні поради, любити і допомагати тваринам. Вистава весела, музична, добре сприймається глядачами і не залишає їх байдужими. Дитина отримує урок, навчається доброзичливості і дружбі.

13:00 - знайомство з практикою самовдосконалення "Фалуньгун" на Проскурівській. Вхід вільний.

Мета і план заходу: 
- ознайомлення жителів міста з практикою самовдосконалення Фалуньгун (інша назва Фалунь Дафа), яка сприяє підвищенню духовності та оздоровленню організму; 
- демонстрація енергетичних вправ Фалуньгун (цігун): https://www.facebook.com/vdoskonalennya/videos/612600755791174/; 
- майстер-клас із виготовлення квіток лотосу (орегамі); 
- інформування жителів міста про те, що компартія Китаю зараз жорстоко незаконно переслідує людей, які самовдосконалюються за Фалунь Дафа, а також тих, хто намагається донести правду про ці переслідування в Китаї. 

16:00 - дитячий кулінарний майстер-клас «Готуємо Бургери» у дитячому кафе "Ням-Ням", що на Свободи, 1а. Вхід: 50 гривень. 

Запрошують дітей спробувати себе у ролі майстер-шефів. «Школа Маленького Кухаря» у дитячому «Ням Ням» кафе проводить кулінарні майстер-класи щонеділі. Цієї неділі — готуватимуть бургери! Із собою мати гарний настрій. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу 10:20 У Маліївцях відкрили туристичний сезон 2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up