Куди піти у вихідні 9-10 вересня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 9-10 вересня. ВСІМ рекомендує
  • Хмельничан запрошують послухати якісну музику і відвідати цікаві вечірки.
  • Як і де можна відпочити на вихідні?

9 вересня, субота

Вечірки

22:00 - вечірка "Lucky people" у концерт-холі "Franko". Вхід: 100 гривень (дівчатам до 23:00 - безкоштовно).

Відео дня

На відвідувачів чекає 6 діджеїв: Dj TARSKA, DJ CROCODILE, DJ BLONDIN, DJ SPIRITO, DJ KIRILOFF, DJ PAVLOV. та 10 кілограмів конфетті. 

Концерти

20:00 - концерт гурту "ТОЇА" у ПаПаПабі. Вхід вільний. 

У музиці гурт поєднує як модерновий рок із домішками соула та етнічного синті-попу.

21:00 - концерт рок-гурту "Denomen" у гастро-барі "7.62". Вхід вільний. 

«Denomen» – це чернівецький адекват-скандал-рок гурт, що грає сучасні, потужні, драйвові і, водночас, мелодичні прості рифи про філософське, актуальне і давно забуте.

Спорт

17:00 - футбольний матч "Поділля" - "Арсенал" на стадіоні "Поділля". Вхід: 20 гривень. 

У Хмельницькому відбудеться 11 тур другої професіональної футбольної ліги. У ній зійдуться команди «Поділля» (м. Хмельницький) і «Арсенал» (м. Біла Церква, Київщина).

10 вересня, неділя

Концерти

18:00 - концерт гурту "Синтез DNK" у Агенції сталого розвитку (АСТАР), що на Героїв Майдану, 38. Вхід: 100 гривень.

Справжні зірки місцевого року, «Синтез ДНК», презентують на концерті ще й новий кліп «Історія».

19:00 - читання "Beat під біт" у арт-центрі "MASLO", що на Старокостянтинівському шосе, 20/3. 

Це читання текстів Аллена Ґінзберґа, Лоуренса Ферлінґетті, Джека Керуака та інших представників американського покоління 60-х під біти сучасної електронної музики.

Спорт

14:00 - регбі РК "Поділля" - РК "Сокіл" на стадіоні "Поділля". Вхід вільний. 

Цей поєдинок є ключевим для хмельницького регбійного клубу "Поділля". У регбі західної України зустрінуться непримиренні суперники РК "Поділля" (Хмельницький) - РК "Сокіл" (Львів). Гра пройде не просто за перемогу, а за можливість вийти на пряму у півфінал Чемпіонату України. 

Дітям

12:00 - вистава "Карлсон, що живе на сцені" у театрі ляльок "Дивень. Вхід: 25-28 гривень.

Історію про Карлсона і Малюка знають усі, однак у виставі персонаж з пропелером за спиною живе не на даху, а на сцені хмельницького лялькового театру «Дивень».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    нічого цікавого не проводиться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up