Медовий фестиваль у Хмельницькому: чим зустрів перший день

Медовий фестиваль у Хмельницькому:  чим зустрів перший день
  • У Хмельницькому проходить триденний фестиваль”Медовий спас”.
  • В парку Чекмана містян розважали танцями і піснями, також частували українською кухнею.
  • Як пройшов перший день, дізнавалися журналісти vsim.ua

З виставки-ярмарки меду пасічників та господарств Хмельниччини розпочали відзначати медовий фестиваль. Парк Чекмана сьогодні, 18 серпня, став головною ареною свята. Безліч локацій та розваг влаштували для дітей та дорослих. Розпочався захід ще о 10 ранку з виставки ручних робіт народного мистецтва та дегустації страв.

Далі у програмі свята діяли різні розважальні майданчики. З центрального входу в парк встановили велику ляльку-мотанку, як фотозону. Одразу біля неї влаштували читання під відкритим небом.

Зробили декілька  майданчиків  для діток, де їх чекали змагання, аніматори, вистава, малювання, інтерактивні ігри, творчі майстер-класи та багато іншого.

Відео дня

На центральній сцені виступали етно-гурти, фольклорні колективи та духовий оркестр. Кожен відвідувач мав нагоду скуштувати запашний мед різних сортів, медовуху, ознайомитися з сучасним реманентом пасічників.

Нагадуємо програму фестивалю "Медовий спас".  

Святкову атмосферу підсилила концертна програма вокальних та танцювальних колективів. 

Багато діток зацікавив майстер-клас з гончарства.

Частували не тільки медом та солодким, а й справжнім козацьким кулішем.

На святі не забували й про народний фольклор та традиції.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up