На "Підкамені" цьогоріч вчитимуть співати

На "Підкамені" цьогоріч вчитимуть співати
Всьоме фестиваль «Підкамінь» пройде на Львівщині 19-21 липня. Незмінним залишається не тільки місце проведення, а й концепція та мета фестивалю. «Підкамінь» має на меті привернути увагу до проблеми відновлення пам’яток архітектури та популяризації всього українського – від сучасної пісні до національного одягу.

На фестивалі лунатиме якісний український фолк, відбуватимуться художні та спортивні акції, діятиме літературна сцена і це все на тлі природи та стародавніх стін Домініканського монастиря.

Також учасники фестивалю вправлятимуться у хоровому мистецтві «Як умієм, так і пієм» Orchestra.
Як повідомляють організатори, на фестивалі “Підкамінь” виступлять майже сімдесят гуртів з різних міст України та світу.
Програма фестивалю:
19 липня (п’ятниця)
Триста8сім (Ужгород), Йорий Клоц (Львів), Svoboda (Росія-Україна), Пан Пупец (Івано-Франківськ), Бандурбенд (Харків), КораЛЛі (Івано-Франківськ), Кому Вниз(Київ)
20 липня (субота)
Pawa (Білорусь), Чумацький Шлях (Хмельницький), Астарта (Київ), Rock-H (Ужгород), Svjata Vatra (Естонія), Тартак (Луцьк)
21 липня (неділя)
Друже Музико (Одеса), Los Colorados (Тернопіль), Цвіт Кульбаби (Івано-Франківськ), Ot Vinta (Рівне).

Доїхати можна буде із автобусної станції №2 м. Львова (вул. Богдана Хмельницького) -  автобуси будуть відправлятися приблизно щопівгодини. Орієнтовна вартість квитка – 35 грн.

Відео дня
> З автостанції «Броди» – зручні автобусні рейси аж до Фестивального Поля в Підкамені.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП 12:31 На Подільській 20-річний водій наїхав на пенсіонерку 11:19 З початку року в Хмельницькому народилося 1 169 дітей 10:35 У Хмельницькому горів житловий будинок. Загинув чоловік photo_camera 10:04 «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». На Хмельниччині визначили переможців з футзалу photo_camera 09:37 У Хмельницькому аварійні відключення світла: адреси 09:09 Ті, хто не підлягає мобілізації, мають пройти базову військову підготовку, – закон 21:11 На "щиті" повернулись семеро захисників з Хмельниччини. Хто вони 20:35 Де не буде світла у Хмельницькому 15 травня (АДРЕСИ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up