Олег Винник: я дарую «Счастье» людям

Олег Винник: я дарую «Счастье» людям
У Хмельницькому концерт співака Олега Винника з дебютним альбомом «Счастье» викликав шалений ажіотаж – квитки розкупили за тиждень.

Журналісти газети «ВСІМ» поспілкувалися зі співаком після виступу. Пропонуємо вам правила життя Олега Винника.

Мій девіз – любов, віра, праця.

Відео дня
> Хмельницький – це просто бомба. Я відчув шалене тепло на концерті, як тільки вийшов на сцену. Велике дякую усім тим, хто розділив це тепло зі мною.

Я співаю від душі. Завжди потрібно бути відвертим, любити те, що ти робиш. І коли поруч з тобою люди, які люблять те, що роблять, люблять свою роботу – це все поєднується у великий заряд енергії.

Багато людей не знають, як звуть того, або іншого артиста, який співає про щастя, про волосся, яке пахне весною. І це для мене найголовніше – щоб людина полюбила пісню. Відомим можна стати завтра, але популярним – складніше.

Моя команда – це кожен індивідуальність, кожен професіонал, і всі разом ми робимо спільну справу. Ми – колектив, який якісно працює.

Мій продюсер ніколи не займався шоу-бізнесом. Однак, ми працюємо вже два роки – і вельми успішно.

Я відчуваю, що скоро повернуся до Хмельницького. За три-чотири місяці – точно.

Щастя – це бути людиною, прожити це життя чесно й гідно.

Найдорожчий подарунок – від моєї коханої до Дня мого народження у Німеччині шалений феєрверк. Там заборонені салюти, і ми дуже переживали, щоб не приїхала поліція. Але все обійшлося.

Ревнощі – для мене це страшно. І коли я співаю пісню про ревнощі, мені боляче. Боляче бачити як людина шалено кохає і шалено ревнує.

Спокій для мене дуже важливий. У цьому вся сила – у здатності спокійно реагувати на виклики, бути витриманим.

Для мене найголовніше – відіспатися. Я погано сплю. Сплю добре після концерту – коли втомлений. Не соромлюся цього – я можу після концерту і коньяк випити, а якщо є можливість піти у сауну – я піду.

Я слухав класику, рок, метал, поп, вітчизняну музику – і «Скорпіонс», і Баха.

Мені би хотілося, щоб всі наречені ставали дружинами під мою пісню «Невеста».

Стрес я знімаю у спортзалі – тричі на тиждень тягаю залізо.

Я дуже самокритичний. Я люблю професійну критику і вдячний за неї, однак непрофесійною критикою мене можна вивести з себе.

Пісню «Плачут иконы» я написав після того, як йшов з храму. Записав приспів у мобілку, і залишив. А через два роки ми сидимо з продюсером у ресторані і він каже – треба, щоб ти написав пісню про щось духовне. А я кажу – так є така пісня. Якби не він – можливо, і не було б цієї пісні.

Своїх батьків я бачу дві-три години раз на півроку. Звичайно, ми постійно зідзвонюємося, але побачитися – це дуже складно, дуже щільний графік.

15 років проживання за кордоном – це немало. Я навчився любити свою кордону за кордоном. І слава богу, що я сьогодні потрохи повертаюся сюди, їжджу країною і розвожу своє «Счастье» людям. І це найголовніше.

Довідка: Олег Винник - співак, композитор, автор пісень, популярність якого набирає обертів на пострадянському просторі, більше відомий в країнах Європи - Німеччині, Австрії, Швейцарії як талановитий виконавець головних ролей найпопулярніших мюзиклів під сценічним ім'ям OLEGG.

Роботу на сцені Олег поєднує зі зйомками в кіно і телепроектах. Бере активну участь у культурному і громадському житті. Він частий гість і учасник різного роду телевізійних і радіо шоу України та Німеччини.

Останнім часом Олег Винник сконцентрувався на сольній кар'єрі, оскільки вважає , що його творчість не повинна обмежуватися рамками жанру «мюзикл».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up