П’ять фільмів про любов: підбірка цікавих кінострічок до Дня закоханих

П’ять фільмів про любов: підбірка цікавих кінострічок до Дня закоханих
  • Дібрали романтичні фільми на будь-який смак. 

  • Тут є комедія, ризикований, трагічний, пристрасний та фільм з неочікуваним кінцем. 

  • Незмінне одне — всі вони про кохання. 

Для кохання не потрібні особливі дати. Але без фільмів на День святого Валентина точно не обійтися. Їх можна подивитися удвох чи на самоті. 

Посмійтеся з недолугих побачень у комедії чи пустіть сльозу над мелодрамою. Присвятіть цей вечір собі чи відпочиньте з тим, кого любите. А аби ви не шукали що ж подивитися сьогодні ми дібрали 5 стрічок про любов в українській озвучці на будь-який смак:

  • Відео дня
    /li>

 Пропонуємо короткий опис до кожного фільму:

Як позбутися хлопця за 10 днів

Рік виходу — 2003.

Фільм «Як позбутися хлопця за 10 днів» - комедія про стосунки статей. Енді Андерсон веде колонку в модному журналі, де дає жінкам поради з приводу всіх аспектів життя. Вона не з тих журналістів, хто придумує статті з повітря, тому героїня все пробує на собі, перш ніж рекомендувати своїм читачкам.

Однак така робота - не межа мрій Енді: їй хочеться писати на значущі теми, здатні змінити світ. Щоб довести свою спроможність героїня погоджується дослідити ризиковану тему про жіночі помилки в стосунках, так би мовити, поради від противного.

Того ж вечора в барі Енді вибирає «жертву» - чоловіка, якому вона закрутить голову, а потім неналежною поведінкою змусить себе кинути.

Цим «щасливчиком» виявляється рекламник Бенджамін Баррі, який уклав зворотне парі в спробах отримати вигідного клієнта: йому треба за десять днів домогтися від випадкової знайомої щирого почуття. Двоє з протилежними цілями сходяться, ще не знаючи яка пригода їх чекає попереду...

Джеймс Бонд 007: Спектр

Рік виходу — 2015.

Джеймс Бонд отримує загадкове послання з минулого. Він вирушає у місію в Мехіко, а потім у Рим, де зустрічає Лючію - прекрасну вдову сумнозвісного злочинця. З нею краще не зв'язуватися. Бонду вдається проникнути на таємну зустріч і виявити, що існує глобальна організація "Спектр", яка займається темними справами. В цей же час у Лондоні, Макс Денбі, новий директор Центру національної безпеки, намагається зрозуміти дії Джеймса Бонда і ставить під сумнів актуальність існування МІ6. Шпигуну Її Величності вдається заручитися підтримкою Меніпенні і К'ю, щоб разом знайти дочку його старого ворога, Мадлен Свонн. Саме вона може стати ключем до розгадки "Спектру".

Друзі по сексу / Секс по дружбі

Рік виходу — 2011.

Головні герої любовної комедійної драми «Секс по дружбі» - це друзі - дівчина (Міла Куніс), яку переслідують всякого роду фобії у відносинах із зобов'язаннями і хлопець (Джастін Тімберлейк), втомлений від жінок, які мріють стати його єдиною. Вони вирішують бути разом, але тільки заради сексу, сексу по дружбі! Що з цього вийде дивіться самі..

До зустрічі з тобою

Рік виходу — 2016.

Фільм «До зустрічі з тобою» - екранізація бестселера. Усміхнена і позитивна Лу Кларк знову в пошуках роботи: після фабрики їй сняться кошмари, а віск в салоні краси їй здавався надто гарячим. Працівникові служби зайнятості особливо нічого запропонувати дівчині, крім ролі доглядальниці для Уілла Трейнора - паралізованого красеня, який втратив бажання жити. 

У Лу немає досвіду в новій справі, тому на перших порах вона трохи дратує Уїлла, постійно роблячи бешкети через неуважність і через розсіяність. Однак Кларк настільки позитивна і не здатне сумувати, що Трейнор переймається до героїні симпатією і тепер уже сприймає її, як щось більше, ніж просто обслуговуючий персонал. 

Вілл навіть наважується запросити Лу на побачення, тільки ось здоров'я його стає все гірше. Як хороший син, він обіцяв батькам триматися і дав їм термін не менше півроку, але все це було по зустрічі з Кларк. Зараз же хлопець розривається між бажанням бути поруч з коханою і страхом, що їх відносини позбавлять Лу багато чого і заподіють біль в результаті…

365 днів

Рік виходу — 2020.

Батько Массімо помер у нього на руках. Йому довелося перейняти його справи і стати на чолі сицилійської мафіозної сім'ї. Всі ці 5 років чоловікові не давав спокою спогад про жінку, яку той мигцем бачив на березі. Протягом багатьох років чоловік витратив багато ресурсів на те, щоб знайти її. 

І ось доля привела Лауру до Сицилії. Дівчина приїхала сюди разом із хлопцем. Після чергової сварки вона виявилася одна на темній вулиці небезпечного міста, де зустріла незнайомця. Прокинувшись у будинку Массіомо, вона дізнається, що чоловік давно мріє здобути її. 

Він їй дає 365 днів, щоб вона закохалася і погодилася залишитися з ним. Втікати і просити про допомогу марно, тому що у глави мафіозного клану всюди свої люди. Їй залишається змиритися або знайти інший вихід із складної ситуації. Яке рішення ухвалить героїня?

Який з них ви вже бачили? А який обрали б для перегляду?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up