Реаліті «Холостячка»: хмельничанин Олег продовжить будувати стосунки зі Златою Огнєвіч

Реаліті «Холостячка»: хмельничанин Олег продовжить будувати стосунки зі Златою Огнєвіч
Фото - зі сторінки Олега Плахотнюка в Instagram
  • Стартував новий сезон головного романтичного шоу країни.
  • Своє кохання на проєкті шукає співачка Злата Огнєвіч.
  • Як завойовували увагу зірки учасники і чи проявив себе хмельничанин?

Сьогодні, 17 вересня, на телеканалі СТБ стартував другий сезон романтичного реаліті «Холостячка». Чоловіки з усієї України і не тільки будуть завойовувати серце співачки Злати Огнєвіч. Під час вечірки-знайомства учасники намагались здивувати головну героїню як коштовними подарунками, так і презентами, зробленими власними руками.  Казкова поява на білому коні, поліцейському авто, подорож на гелікоптері або чуттєві пісні під гітару. Що тільки не робили чоловіки, аби запам’ятатись Златі. Багато з них у коментарях зізнались, що підготувались до зустрічі і передивились усі інтерв’ю зі співачкою, аби сподобатись і мати «точки дотику».

Серед учасників були стоматолог, актор, співак, кінорежисер, тенісист, поліцейський, тренер з плавання, психолог, фотограф, фридайвер, підприємець, директор клінінгової компанії та семеро бізнесменів, серед яких і хмельничанин. До слова, Олег Плахотнюк з’явився одним з останніх. Чоловік презентував артистці білий стильний капелюх, який пасував по кольору до його костюму.

Олег зізнався, що він не реалізувався до кінця як чоловік та батько, а Злату Огнєвіч вважає ідеальною кандидатурою.

Відео дня

Фото - зі сторінки Олега Плахотнюка в Instagram

На своїй сторінці в Instagram бізнесмен розповів, що в його житті скоро розпочнеться новий етап.

«Це буде боротьба…Боротьба психологічна, боротьба емоцій, боротьба почуттів. Я впевнений в собі, своїх силах та емоціях. Вперед за перемогою», - написав Олег Плахотнюк.

Загалом хмельничанин проявив себе не надто активно під час вечірки-знайомства і не ініціював особисту розмову зі співачкою. Натомість викликав неоднозначну реакцію серед інших учасників і в тому Злати Огнєвіч своєю розповіддю про особисте. Чоловік поділився тим, що має доньок від різних дружин і вони навіть разом проводять час двома сім’ями. Однак  це не надто відлякало холостячку. Злата вручила чоловікові троянду, тому він і надалі продовжить спілкування з нею на проєкті.

Будувати стосунки на шоу продовжить загалом половина учасників. Попереду 12 тижнів романтичних побачень та зародження нових почуттів. 


Друзі, а Ви дивились? Як вам хмельничанин у шоу? Чи зможе Олег завоювати серце Злати? Діліться своїми думками у коментарях. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (56)
  • Роман Йожиков

    Олег ти що плачеш??😆😆😆😆😆😆😆. Олюся Голяк  тут Олег плаче

    Олюся Голяк reply Роман Йожиков

    Роман Йожиков 😳😳😳

    Роман Йожиков reply Роман Йожиков

    Олюся Голяк да

    Олюся Голяк reply Роман Йожиков

    Роман Йожиков нє бляць сміється🤣 А Олег нічо так😁
  • Віта Петровська

    Давай, Олєжка! Вперед! Ще одну донечку збацай! )))
  • Alex Varmint

    Опалённый солярием )))
  • Олег Гуменний

    Самопіар і акт розваги😏

keyboard_arrow_up