Реаліті “Холостячка”: хмельничанин Олег залишився в десятці “найбажаніших чоловіків країни”

Реаліті “Холостячка”: хмельничанин Олег залишився в десятці “найбажаніших чоловіків країни”
  • На романтичному шоу “Холостячка” розпалюються справжні пристрасті.
  • Чоловіків на проєкті меншає, а напруга між ними лише зростає.

Міряються кулаками, поливають одне одного брудом  і намагаються вибороти побачення. Такі “пристрасті” можна спостерігати на романтичному шоу “Холостячка”, головною героїнею якого є співачка Злата Огнєвіч. Минув вже четвертий випуск реаліті і між учасниками наразі панує ворожнеча. Не дивно, адже кожен з чоловіків намагається сподобатись холостячці і завоювати бодай частинку її уваги. Серед них за серце зірки бореться і хмельничанин Олег Плахотнюк. 
Цього тижня чоловік міг трохи розслабитись і збавити оберти. Незважаючи на те, що більшість з учасників не мали можливості організувати спілкування з Огнєвіч, бізнесмен зміг відвоювати собі вже два романтичних побачення. Одне - індивідуальне, інше - потрійне. За словами співачки, в обох випадках чоловік розкрився для неї з несподіваної сторони - як турботливий, романтичний і чуттєвий. 


“Я звичайно і повірити не міг, що отримаю друге побачення поспіль. Це дуже круто. Завдяки напевно моїй наполегливості і бажанню рухатись тільки вперед. Бачу ціль - не бачу перешкод”, - так написав на своїй сторінці Олег після виходу в ефір третього випуску. 
Багато користувачів або ж хейтерів звернули увагу на те, що хмельничанин не скупиться на дорогі подарунки для холостячки. При знайомстві із зіркою подарував їй брендовий капелюх, дорогі букети, а не побаченні - коштовний браслет. Чоловік не міг пройти повз таких коментарів і написав під одним з фото:
“Я не купую кохання. Так склалось, що на кожній нашій зустрічі зі Златою Огнєвіч я презентую якийсь подарунок...Мене виховали з хорошими манерами, властивими справжньому чоловікові.. Я більше люблю дарувати і бачити після цього очі дорогої і цікавої мені людини, якою є для мене Злата”, - прокоментував Олег Плахотнюк. 


Цієї п’ятниці в черговому випуску учасники намагались пізнати співачку і показати себе у всій красі. Протягом тижня на проєкті  чоловіки готували творчі номери. Холостячка наприкінці обирала той, що найбільше сподобався і вручила за це троянду.  Що тільки не вигадували холостяки, аби здивувати. Хтось "брав" гумором, інші лупцювали одне одного, демонструючи силу, а хтось взагалі гадав на картах таро. Сама ж співачка подарувала чоловікам спокусливий танець. 
"Стало гаряче", - більшість прокоментували виступ зірки саме так. 

Відео дня

Хмельничанин  у конкурсі приміряв на себе образ славнозвісного співака Елвіса Преслі, чим здивував не лише холостячку, а, ймовірно, і глядачів. 
"Я обрав номер Елвіса Преслі, бо ми народились з ним в один день, обидва романтики і трошки хулігани", - так прокоментував свій вибір Олег Плахотнюк. 

Співачку хмельничанин зміг зацікавити і залишити після свого виступу приємне враження. Але вже на церемонії троянд Злата Огнєвіч змусила учасника сильно понервувати. Як виявилось, холостячка засумнівалась, які почуття викликає вона у чоловіка, окрім пристрасті. 
"Я дуже хочу, щоб всі наші почуття були в гармонії, щоб це була не лише пристрасть", - сказала Огнєвіч. На що хмельничанин відповів, що саме її танець викликав у нього такі емоції. 

Наразі Олег Плахотнюк має бутоньєрку і ще один шанс на стосунки зі Златою Огнєвіч. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Galina Ribchinska

    А мені цікаво
  • Аня Велика

    Поепогана передача. Фу, навіть не хочеться щось обговорювати.
  • Читач44

    хлеба и зрелищ...еще давних времен....хлеба нет  зато есть зрелище  низкосортное але зрелище  .....пипл хавает ....  молодцы удел нации...
  • Лина Касько

    Ганьба редактору цих новин

keyboard_arrow_up