Rock&Buh 2019: хто виступатиме в третій день

Rock&Buh 2019: хто виступатиме в третій день
  • Останній день рок-фесту пройде вже сьогодні, 26 травня.
  • Про виконавців, яких сьогодні слухатиме Хмельницький, читайте, дивіться та слухайте далі.
  • Ми коротко розповідаємо про тих, хто запалюватиме в третій день рок-фесту.

Головна сцена

17.00 – 17.45 – "Zerno" (Житомир)

Гурт ZERNO був заснований в 2015 році.

Концепція гурту полягає в безмежній любові та усвідомленні людини, як частини універсуму. Його лідер, Максим Козловець одного разу різко змінив своє життя й почав писати музику на поетичні тексти і створювати абсолютно вражаючі пісні.

В лютому, 2017-го вийшов дебютний студійний альбом гурту, зведений Андрієм Верниківським на вінницькій студії INACHE, який був презентований в багатьох містах України протягом цього ж року.

Відео дня

18.00 – 18.45 – "Цвях" (Київ)

Рок-гурт «Цвях» заснований Сергієм Лонюком («Сміт») у 2014 році в місті Нововолинськ. Гурт виконує лише авторський матеріал у стилі панк-рок, ска-панк, фанк-рок.Тексти їх пісень експресивні, вони заставляють слухача повірити в казку, дають слухачеві підґрунтя для роздумів про сенс буття і життєві цінності.

Гурт «Цвях» за допомоги своєї музики прагне нагадати українцям про їхнє походження, рідну домівку та стародавню культуру.

Хлопці виступали на фестивалях: «Мотане літо», «Рок Булава», «Перлина Заходу», «Fest.Like», «Корець Rock», «Grove Fest», «Корець Рок», «Княжий», «Карпатський простір», «Тарас Бульба», «Червона Рута».

19.00 – 20.00 – "Rideau" (Швеція)

 RIDEAU – гурт із Стокгольма. Колектив грає музику в стилі "рок-н-рол". Це поєднання емоційного вокалу Габріеля Оберга та приголомшливих гітар Карла Мангуса Палма. Їх музика - це заряд хеві-металу у формі панку.

 20.20 – 21.20 – "Space of Variations" (Київ)

Український гурт із Вінниці, що існує з 2009 року. Стиль групи з самого початку позиціонувався як металкор, але з часом музика отримала більш хаотичний характер.

З 2015 року на рахунку хлопців безліч концертів у різних містах України та виступи на таких фестивалях, як: Файне Місто, Захід Фест, Республіка, IBRA, Завантаження, Big Love Fest та Іншамузика фест.

"Space Of Variations" був визнаний найкращим метал-гуртом України за версією «The Best Ukrainian Metal Act» у 2015 та 2018 роках.

 21.40 – 22.40 – "O.Torvald" (Київ)

Український рок-гурт, заснований 2005 року в Полтаві. Згодом колектив переїхав до Києва.  Створення гурту почалось з дитячого знайомства Євгена Галича з Денисом Мизюком. Велике бажання обох грати рок-н-ролл привело до появи в 1999 році гурту «Крути! Педалі», який проіснував до 2005 року. Вже згодом був заснований гурт «О.Torvald».

Як і всі молоді гурти, "O.Torvald" брав участь у конкурсних фестивалях, зокрема GBOB, Червона Рута, Перлини Сезону, Таврійські ігри. Одночасно записувались пісні, багато з яких так і залишились у демо-варіантах.

Також гурт представляв Україну на Євробаченні-2017 у Києві з композицією «Time» («Час»)

Друга сцена

17.30 – 18.10 – "Рать" (Хмельницький)

18.25 – 19.10 – "Too Eat To Fly" (Хмельницький)

Цього року організатори вирішили відмовитися від виступів співзасновників фестивалю гуртів “Чумацький шлях”, “Мотор’ролла” та “Stanza”. На такий крок пішли, щоб дати можливість засвітитися інших групам із Хмельницького. В перший день на другій сцені фестивалю виступатимуть “Рать” та “Too Eat To Fly”. Google про них поки знає зовсім мало. Може фестиваль допоможе в розкрутці.

19.20 – 20.20 – "CLOUDLESS" (Київ)

 "CLOUDLESS" - гурт з Києва, що поєднує pop, electronic та indie. З’явився у 2017 році, як тандем Євгена Тютюнника і Антона Панфілова. Зараз група існує як фулл-бенд.

За час існування гурт презентував дебютний міні-альбом “МіжСвітами”, кілька синглів, два лірик-відео та дебютний кліп. Пісні гурту лунають у різноманітних серіалах, тв-шоу, кіно та на радіо, але найбільший відгук отримують ставши саундтреком до серіалу “Школа”. Наразі гурт працює над новим альбомом та кількома відео.

20.40 – 21-40 – "The Elephants" (Київ)

 Рок-гурт з міста Суми, що виник у 2014 році.  "THE ELEPHANTS" - це одне з нових імен на українській інді-сцені, що підкорило публіку на кількох фестивалях - від Джаз Коктебеля до Гогольфесту.

Перший же сингл The Elephants Friends - пісня-посвята друзям, що  стала локальним хітом. Композиція увійшла в топ-10 кращих альтернативних синглів в чарті iTunes.

Кумирами автора пісень і вокаліста Дмитра Циганенка є американський фолк-колектив Bon Iver і Foster the People. Подібними до цих гуртів є й сьогодні The Elephants.

 Електронна сцена

15.00 – Музична лабораторія від Muztorg.ua (майстер-класи з гри на музичних інструментах)

19.00 – Muztorg party

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вова Школьников

    Бісовщина
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up