"Спосіб життя": у музеї на Проскурівській покажуть унікальну фотовиставку про українське село

"Спосіб життя": у музеї на Проскурівській покажуть унікальну фотовиставку про українське село
  • Роботи київського фотографа Олександра Примака представлять у музеї-студії фотомистецтва, що на Проскурівській, 5.
  • Усі роботи проекту присвячені українському селу.
  • Побачити роботи можна буде з 23 серпнядо 22 вересня.

У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва представлять виставку фотографій киянина Олександра Примака під назвою "Спосіб життя". Роботи проекту присвячені українському селу. Побачити її можна буде уже у четвер, 23 серпня. Відкриття о 16:00. Про це повідомили на офіційній сторінці музею у Фейсбук.

Як зазначив сам митець, над цим проектом він працював понад чотири роки. Усі світлини зробив під час численних подорожей прикордонними районами Сумської, Чернігівської, Рівненської та Волинської областей.

"Я навмисне не даю назву своїм світлинам, бо вважаю, що людські історії, які за ними стоять, будуть зрозумілими і сприйняті глядачами без зайвих пояснень", - зазначив Олександр Примак

Відео дня
blockquote>

У рамках проекту фотограф намагався створити образи тих простих людей, які на сьогодні продовжують жити у селі та підтримувати його, показати звичайні будні покинутих зі своїми проблемами пересічних сільських мешканців, які вікують у такому особливому, але звичному для них оточенні.

Довідка:

Олександр Примак народився 1957 року в Києві. Він входить до Національної спілки фотохудожників України з 2008 року. Був прийнятий до Міжнародної федерації фотографічного мистецтва у 2011 році. Призер і учасник багатьох українських та закордонних виставок.

Читайте також: Хмельничан запрошують на допрем'єрний показ фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри"

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up